Scandal între jucătorii lui Dinamo la pauza meciului cu Astra. Ce s-a întâmplat în vestiar între români și străini

Stan Filon 15.11.2020, 13:33
Scandal între jucătorii lui Dinamo la pauza meciului cu Astra. Ce s-a întâmplat în vestiar între români și străini

Fotbaliștii de la Dinamo au fost la un pas de o bătaie generală, chiar în pauza meciului cu Astra, terminat la egalitate, scor 1-1. Scandalul a izbucnit imediat la intrarea în vestiar, între jucătorii români și cei străini. Ușa de la vestiar a rămas deschisă, iar toată lumea a putut auzi țipetele.

Scandal între dinamoviști, la pauza meciului cu Astra

Atmosfera de la Dinamo este una foarte apăsătoare. Echipa pierderi meciuri pe bandă rulantă, iar spaniolii din conducerea clubului întârzie cu plata salariilor, așa că Dinamo stă ca pe un butoi cu pubere. Tensiunea era să creeze o adevărată bătaie generală între jucători, potrivit GSP.

Aceștia s-au îmbrâncit și și-au făcut reproșuri, atât legate de joc, cât și de modul în care se comportă și vorbesc fotbaliștii spanioli. Chiar și arbitrii și restul celor din staff au fost speriați de amploarea scandalului, aceștia fiind prezenți pe tunel, iar ușa de la vestiar fiind deschisă.

Scandal monstru intre dinamovisti, la pauza meciului cu Astra
Scandal monstru intre dinamovisti, la pauza meciului cu Astra

Neplata salariilor a ridicat tensiunea la cote maxime între jucători

Antrenorii lui Dinamo au intervenit și i-au calmat cu greu pe jucători pentru ca totul să nu degenereze într-o bătaie ca-n filme. Nu doar jocul prost, dar și diferențele salariale dintre jucători au contribuit la stricarea relațiilor, atmosfera fiind una proastă în cadrul echipei.

”Nu suntem nici noi mulțumiți. Încercăm să creștem de la meci la meci, dar nu ne ajută rezultate. Mă face să zâmbesc că sunt sănătos și pot să joc bine. De restul se ocupă alți oameni! Nu mai am încredere în nimeni, ne-am săturat de vorbe. Mi-e frică să nu pierdem și cele 6 puncte de până acum. Din păcate, nu poți plăti facturile cu vorbe”, a declarat Paul Anton.

Nici străinii aduși la Dinamo nu sunt mulțumiți de faptul că nu-și primesc salariile. Joi, după antrenamentul de la Săftica Borja Valle nu a mai rezistat și s-a dus să-i ceară explicații lui Rufo Collado, directorul sportiv, legat de neplata salariilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...