Scandal de proporții între George Burcea și Florin Zamfirescu. Ce mesaj a transmis public fostul soț al Andreei Bălan

Andreea Bisinicu 28.12.2020, 12:49
Scandal de proporții între George Burcea și Florin Zamfirescu. Ce mesaj a transmis public fostul soț al Andreei Bălan

Scandal de proporții între George Burcea și Florin Zamfirescu. Ce mesaj a transmis public fostul soț al Andreei Bălan reputatului actor. Totul a început de la un text pe care maestrul Florin Zamfirescu l-a postat pe pagina lui oficială de Facebook, în care vorbea despre iubitul Vivianei Sposub. Cum a reacționat George Burcea la acest mesaj și ce replică i-a dat actorului.

Scandal de proporții între George Burcea și Florin Zamfirescu

Reputatul actor Florin Zamfirescu a stârnit vâlvă în mediul online acum câteva zile, după ce a postat un mesaj pe contul său personal de Facebook în care l-a menționat pe fostul soț al Andreei Bălan. Actorul și-a întrebat admiratorii dacă știu cine este George Burcea. Mai mult, Florin Zamfirescu l-a ironizat pe fostul concurent de la „Ferma” denumindu-l „actor” între ghilimele, implicând faptul că fostul soț al Andreei Bălan nu are ce căuta în breasla pe care artistul o reprezintă și despre care spune că oamenii o jignesc.

„Dragilor, cine este „actorul” George Burcea? Ce roluri a jucat in scurta-i carieră? Joacă prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet și nu am găsit nici un actor cu numele asta. De ce jigniți această breaslă? Nu mai aveți nevoie de ea?” a fost mesajul scris de Florin Zamfirescu pe Facebook.

Florin Zamfirescu l-a atacat pe George Burcea printr-o postare pe Facebook
Florin Zamfirescu l-a atacat pe George Burcea printr-o postare pe Facebook

Ce mesaj i-a transmis George Burcea lui Florin Zamfirescu

Așa cum era de așteptat, George Burcea a reacționat la mesajul furtunos al lui Florin Zamfirescu. Iubitul Vivianei Sposub a postat, la rândul său, un mesaj detaliat pe pagina lui oficială de Facebook în care i-a răspuns actorului din „Moromeții”. George Burcea s-a apărat spunând că este mândru de el și i-a reamintit maestrului Zamfirescu faptul că au filmat împreună, la un moment dat. Mesajul lui Burcea a continuat cu atacuri subtile la adresa facultății de actorie pe care a absolvit-o precum și la adresa lui Florin Zamfirescu, căruia i-a reproșat faptul că este nepăsător față de oamenii pe care i-a antrenat.

„Dacă nu mă anunța un coleg de postarea Dv, nu o vedeam nici în următorii 10 ani – când probabil avea să fie prea târziu pentru unii dintre noi, dar ghinionul Dv s-a numit actorul Gigi și implicit eu, ,, actorul” George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai Dv colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care Dv vă pregăteați de o pensionare ușoară, domnule. Să fiu mai exact, se întâmpla în 2015, stimabile, iar de atunci am fãcut și eu ce am putut și să știți că sunt mândru de mine și chiar țin capul sus, nu ca alții de la institut care n-au știut decât să-l vandalizeze, iar mai apoi să-l abandoneze. Domnule profesor, am și filmat împreună la un moment dat, dar vă înțeleg atât bătrânețea, cât și nepăsarea către colegi sau viitori colegi pe care i-ați antrenat chiar Dv, domnule. Din păcate, la facultate tronează de mulți ani atât incapacitatea celor care conduc și predau la această institutie, cât și lipsa de sânge în instalație pe care cu toții ar fi trebuit cumva, cândva…..să îl dețină.”, sunt cuvintele lui George Burcea, scrie pe pagina sa oficială de Facebook.

Ce mesaj i-a transmis George Burcea lui Florin Zamfirescu, dupa postarea acestuia de pe Facebook
Ce mesaj i-a transmis George Burcea lui Florin Zamfirescu, dupa postarea acestuia de pe Facebook

George Burcea, atac dur la adresa actorilor care „nu ies la pensie”

Spiritele s-au încins atunci când George Burcea a lansat atacuri și replici acide către actorii trecuți de 50-60 de ani, pe care îi acuză că ar câștiga sume mari de bani de la teatru și care, spune el, ar fi avut doar un spectacol în ultimii 10 ani. Ironiile nu au încetat nici în momentul în care tânărul actor i-a transmis colegului său de breaslă să le spună „colegilor ieșiti la pensie să se retragă în liniște la munte” pentru a face loc generației tinere de actori să se bucure de o remunerație corespunzătoare. Fostul soț al Andreei Bălan a specificat, de asemenea, că nu se întreține din banii pe care-i câștigă din actorie.

„Poate le transmiteți colegilor dv iesiti la pensie sau nu, dar care încă mănâncă banii statului din teatre, că ar fi timpul să se retragă în liniște la munte și să-i lase si pe amărâții ăștia tineri pe care Dv i-ați antrenat ,,să mănâncă și gurili” lor o pâine (sunt sigur că vocabularul îl știți de la telenovele). Domnule profesor, sunt o mulțime de actori trecuti de 50-60 de ani care au un spectacol în ultimii 10 ani si pe care îl joacă rar…că ori nu se vinde, ori au dublurã, dar domnii încasează cașcavalul la finalul lunii de la teatru. Si e cașcaval mult, domnule. Stiu sigur că v-ați prins. Eu în 5 ani de activitate am mai multă treabă decât anumiti actori ,,mari” ai României care trândăvesc la teatre pe bani grei. Diferența? Ei joaca 1 data pe an, dar incaseaza lunar, iar eu joc saptamanal si încasez ciuciu ( deocamdatã). Dar iubesc acest ciuciu de la teatru, caci eram constient ca nu de aici fac bani ca să mă întrețin”, a scris George Burcea pe pagina lui oficială de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe