Salma Hayek arată extraordinar în costum de baie la 54 de ani. Imaginea care face furori

Ioana Bucur 26.01.2021, 22:46

„Zeiță a frumuseții”! Salma Hayek arată extraordinar în costum de baie la 54 de ani. Fotografia postată de actriță a făcut furori pe internet.

Salma Hayek, apariție fabuloasă. Cum arată actrița, în costum de baie, la 54 de ani

„Cea mai sexy femeie!”, „Zeiță a frumuseții!”. Sunt doar câteva dintre reacțiile celor peste 17 milioane de oameni care urmăresc pagina de Instagram a actriței Salma Hayek. Vedeta a postat o fotografie incendiară, ce a strâns peste jumătate de milion de like-uri, în doar patru zile.

Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, dintr-o singură piesă, Salma Hayek este dovada vie că vârstă este doar un număr de care frumusețea nu depinde.

Căsătorită de mai bine de un deceniu un milionar francez: „Nu vreau să îmi pierd partenerul”

Am putea crede că Salma Hayek a descoperit un elixir al tinereții. Actrița pare neatinsă de trecerea anilor. Frumusețea ei veșnică este parte genetică, parte muncă…De aproape 11 ani, este căsătorită cu afaceristul francez Francois-Henri Pinault, președintele și directorul executiv al brandului de lux Kering. Cei doi au împreună o fetiță, Valentina Paloma Pinault.

Salma Hayek a făcut o mărturisire neașteptată, în timpul unui interviu. Ea a dezvăluit că, uneori, se întreabă ce rost are să depună în continuare așa mult efort pentru a arăta, zi de zi, „bine”. De ce? De fapt, pentru cine? Răspunsul este simplu: pentru soțul ei:

„Uneori îmi spun: „Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener”, dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul”, a spus actrița, în urmă cu câțiva ani.

Cum arată Salma Hayek în costum de baie, la 54 de ani
Fotografia a strând peste jumătate de milion de like-uri

Vedetele își redescoperă frumusețea și după vârsta de 50 de ani. Jennifer Lopez, mai îndrăzneață ca niciodată. Cum a apărut în cel mai recent videoclip

La 51 de ani, Jennifer Lopez nu se ferește să arate cât de bine se simte în propria piele. Cel mai recent videoclip lansat de ea, pentru piesa „In The Morning”, este și cel mai îndrăzneț al artistei. Diva muzicii pop-latino arată fabulos și nu se sfiește să își arate trupul perfect sculptat.

Într-una dintre scenele clipului, Jennifer Lopez apare complet goală, în timp ce din spate îi apar și cresc două aripi albe, de înger. Piesa a devenit hit la puțin timp după lansare, în timp ce videoclipul a strâns deja peste două milioane de vizualizări, pe YouTube, în doar șapte zile.

Jennifer Lopez s-a numărat printre vedetele americane care au participat la ceremonia de învestire a președintelui Joe Biden. Vizibil emoționată, artista a urcat pe scenă și a susținut un recital scurt, imediat după ce Lady Gaga a adus lacrimi în ochii americanilor, cu o interpretare fantastică a imnului Statelor Unite ale Americii. Cu câteva minute înainte ca democratul Joe Biden să depună jurământul și să devină, oficial, al 46-lea președinte SUA, Jennifer Lopez a cântat un medley format din piesele „This Land Is Your Land” și „America the Beautiful”, inserând și un vers din hitul ce i-a adus celebritatea, în anul 1999, „Let’s Get Loud”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...