Jennifer Lopez arată fabulos la 51 de ani. Diva, mai îndrăzneaţă ca niciodată în cel mai recent clip. Imaginile fac furori

Ioana Bucur 22.01.2021, 10:54
Jennifer Lopez arată fabulos la 51 de ani. Diva, mai îndrăzneaţă ca niciodată în cel mai recent clip. Imaginile fac furori

Are 51 de ani și arată fabulos. Jennifer Lopez și-a lansat cel mai mai recent clip, iar ipostazele în care apare i-au lăsat muți până și pe critici. Diva este mai îndrăzneață ca niciodată și a demonstrat, încă o dată, că frumusețea nu are nicio legătură cu vârsta! Imaginile cu ea fac furori pe internet.

Jennifer Lopez arată incredibil la 51 de ani. Cel recent videoclip lansat de divă este cel mai îndrăzneț de până acum

Cel mai recent videoclip lansat de Jennifer Lopez a fost o surpriză uriașă pentru fanii artistei. La 51 de ani, diva muzicii pop-latino arată fabulos și nu se sfiește să își arate trupul perfect sculptat. Pentru piesa „In The Morning”, JLo a lucrat împreună cu echipa de creație, creionând un concept spectaculos, dar și extrem de îndrăzneț.

Într-una dintre scenele clipului, Jennifer Lopez apare complet goală, în timp ce din spate îi apar și cresc două aripi albe, de înger. Piesa a devenit hit la puțin timp după lansare, în timp ce videoclipul a strâns deja peste două milioane de vizualizări, pe YouTube, în doar șapte zile.

Jennifer Lopez, discurs emoționant, în limba spaniolă, la ceremonia de învestire a președintelui Joe Biden

Jennifer Lopez s-a numărat printre vedetele americane care au participat la ceremonia de învestire a președintelui Joe Biden. Vizibil emoționată, artista a urcat pe scenă și a susținut un recital scurt, imediat după ce Lady Gaga a adus lacrimi în ochii americanilor, cu o interpretare fantastică a imnului Statelor Unite ale Americii. Cu câteva minute înainte ca democratul Joe Biden să depună jurământul și să devină, oficial, al 46-lea președinte SUA, Jennifer Lopez a cântat un medley format din piesele „This Land Is Your Land” și „America the Beautiful”, inserând și un vers din hitul ce i-a adus celebritatea, în anul 1999, „Let’s Get Loud”.

Momentul lui Jennifer Lopez a avut și un discurs emoționant al artistei, care a transmis, în limba spaniolă, un mesaj de solidaritate. În fața tuturor celor prezenți, artista a strigat: „Una nación indivisible con libertad y justicia para todos”, ceea ce înseamnă „o națiune indivizibilă, cu libertate și justiție pentru toți”. La ceremonia atipică de la Capitol Hill, organizată respectându-se restricțiile impuse în contextul pandemiei de Covid-19, au mai participat foștii președinți americani Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton, precum și fostul vicepreședinte Mike Pence, care a făcut parte din administrația Trump.

Artista s-a fotografiat cu soldații din Garda Națională

Pentru ceremonia de învestire a lui Joe Biden, au fost trimiși la Washington DC în jur de 25.000 de militari din Garda Națională. Jennifer Lopez s-a întâlnit cu câțiva și chiar a făcut mai multe fotografii. Artista a postat imaginile pe rețelele sociale, mulțumindu-le pentru tot ceea ce fac pentru țară:

„A fost o adevărată onoare să petrec câteva minute alături de acești oameni, bărbați și femei, extrem de curajoși. Vă mulțumesc pentru serviciu și sacrificii. Mâine, voi cânta pentru voi și pentru toți americanii”, a scris Jennifer Lopez.