Dramele prin care trece îndrăgita ”Coana Chiva”. Actrița Natașa Raab e la capătul puterilor. ”E un coșmar” (Exclusiv)

Ana Anitoiu 14.01.2021, 13:40

Îndrăgita ”Coana Chiva” din reclame pentru lactate trece prin drame tulburătoare. Actrița Natașa Raab e la capătul puterilor. Artista, care poate fi văzută în telenovela ”Inimă de țigan” ce este difuzată în reluare de PRO 2, a spus că trăiește ”un coșmar”, de doi ani încoace. Una dintre cele mai frumoase fotomodele din anii comunismului nu își poate explica de ce au apărut asemenea nenorociri în viața ei.

Prin ce drame trece actrița Natașa Raab

La nici doi ani de când a murit soțul ei, medicul Vlad Guțul, actrița Natașa Raab a mai primit două lovituri grele de la viață, după cum a dezvăluit artista, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact. După durerea pe care i-a provocat-o decesul partenerului ei, cauzat de un cancer la vezică, îndrăgita ”Coana Chiva” a primit două vești teribile.

Mai întâi, Natașa Raab a dezvoltat o boală autoimună, iar acum este din nou în doliu. De această dată, pe 20 decembrie 2020, și-a pierdut fratele, tot din cauza unui cancer, la pancreas, la doar 54 de ani. ”A murit frățiorul meu, era bolnav de cancer. Trăiesc un coșmar de doi ani, nu știu ce păcate plătesc în viața aceasta, că numai bine am făcut”, ne-a spus actrița, cu tristețe, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Dramele prin care trece indragita Coana Chiva. Actrita Natasa Raab e la capatul puterilor. E un cosmar (Exclusiv)
Natasa Raab si sotul ei

Natașa Raab, dezvăluiri sfâșietoare: ”Sunt foarte tristă”

Actrița Natașa Raab, care a interpretat numeroase roluri în piese de teatru și în cinematografie și care a fost una dintre ele mai fermecătoare fotomodele în anii comunismului, a mai spus că se simte foarte tristă. Ea a explicat ce fel de boală autoimună i s-a declanșat. ”Iubitul meu, al meu soţ, care a plecat şi m-a lăsat singură, Tati al meu. Vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi şi veţi fi cu mine”, scria ea pe internet, după ce și-a pierdut partenerul de viață.

”Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate”, ne-a spus artista.

Dramele prin care trece indragita Coana Chiva. Actrita Natasa Raab e la capatul puterilor. E un cosmar (Exclusiv)
Natasa Raab si Dem Radulescu

Natașa Raab: ”Nu s-a mai putut face nimic”

Anul trecut, Natașa Raab și-a implorat fanii să o ajute să își salveze fratele, după ce a fost diagnosticat cu cancer de pancreas, în urma unui icter mecanic. Ea spunea la acea vreme că avea nevoie de un vaccin cubanez ce se găsește și la o farmacie din Tirana, Albania. ”Vă implor! Are doar 53 de ani”, a scris ea, pe internet.

”Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, ne-a mai spus Natașa Raab, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Coana Chiva va reveni la televizor. ”Chiar mi-e dor să muncim!”

Nataşa Raab a mai spus că va reveni la televizor, în rolul Coanei Chiva, la reclame pentru lactate, cu aceeași expresie ”Prea bun, prea ca la ţară!”, ce a devenit populară în rândul românilor. Îi e dor să muncească. În plus, cu banii se descurcă cum poate, din pensie și din drepturile de autor.

”Aștept să filmăm din nou pentru firma de lactate, aștept să fiu sunată, chiar mi-e dor să muncim. Ultima colaborare cu ei am avut-o astă-vară. (…) Nu sunt bani mulți, îmi trebuie pentru medicamente, dar mergem înainte!”, a mai spus Natașa Raab, care locuiește într-o căsuță cochetă din Craiova, hotărâtă să nu se dea bătută în fața bolii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...