Salariul uriaș pe care îl primește Teodora Stoica de la Gigi Becali: “Să nu mă înjurați, vă rog! Primesc foarte multe mesaje urâte”

Mihnea Tălău 28.07.2023, 15:29
Salariul uriaș pe care îl primește Teodora Stoica de la Gigi Becali: “Să nu mă înjurați, vă rog! Primesc foarte multe mesaje urâte”

Cu familia la FCSB. Este știut faptul că Teodora Stoica, fiica lui Mihai (MM) Stoica, este angajată din 2018 în departamentul de marketing, în ograda lui Gigi Becali. Puțin știu însă că tânăra încasează un salariu uriaș.

Salariu pe care îl are fiica lui MM Stoica la FCSB

Absolventă a Facultății de Drept, Teodora Stoica este nelipsită din birourile clubului din Berceni. Ea se ocupă de partea de social media a clubului, adică tot ce ține de Instagram, Facebook și alte rețele social media.

„Eu și acum mă ocup de partea lor de social media. Să nu mă înjurați, vă rog! Oricum primesc foarte multe mesaje urâte. Nu prea știu oamenii că eu mă ocup de social media, am evitat să spun. Nu sunt singura care se ocupă”, a declarat ea.

Probabil la FCSB, social media este la mare preț. Gigi Becali, finanțatorul ros-albaștrilor, culant, i-a oferit un salariu la care mulți români nici nu îndrăznesc să viseze. Acesta este, potrivit cancan.ro, de 4.000 de euro, lunar.

Tânăra este pasionată de sport și a crescut pe stadion alături de tatăl ei. Ea merge destul de des la meciurile FCSB.

„Îmi place fotbalul, dar… îmi place Steaua. Îmi place foarte mult să fiu pe stadion și aș merge în toate deplasările”, a mai spus Teodora.

Mihai Stoica s-a razbunat pe Cristi Sapunaru dupa FCSB-Rapid 3-1

La rândul său, tatăl își lăudă fiica.

”Cu Gigi am vorbit și e de acord să o aduc în cadrul departamentului de marketing. Să vedem dacă vine, mai are ceva oferte. Oricum vreau să-i mulțumesc lui Gigi pentru asta.

E copilul meu, îmi seamănă 100%, e un copil ambițios și inteligent. Poate face carieră în orice domeniu în care va lucra. E foarte serioasă.

Cert e că după 3 ani de zile în care a locuit departe de casă vine aici și, de ce nu?, am putea lucra împreună. Ar fi senzațional”, spunea Mihai Stoica la acea vreme.

Momente de cumpănă pentru Teodora Stoica

Trebuie spus că fata lui MM Stoica s-a confruntat și cu grave probleme de sănătate. În urmă cu 3-4 ani, ea a primit un diagnostic cumplit. Tânăra a fost diagnosticată cu cancer. Ea a pierdut șirul investigațiilor și al drumurilor făcute în diferite clinici care mai de care mai cunoscute. Ca să se vindece de boala cruntă, Teodora Stoica a și la Viena, unde a beneficiat de un tratament cu citostatice. Tratamentul ar fi fost plătit chiar de Gigi Becali.

În plus, în acele momente de cumpănă, se hrănea cu produse de la stâna patronului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...