S-a despărţit de Mr. Pink şi se întoarce în România? Monica Gabor, aşteptată de Irinel Columbeanu în ţară

Ana Anitoiu 01.08.2021, 13:02

Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink și ar urma să se întoarcă în România și să se întâlnească cu fostul ei soț, Irinel Columbeanu. Fotomodelul, care a plecat în Dubai la sora ei, Ramona Gabor, și-ar putea face bagajele pentru București în această toamnă.

Motivul penru care Monica Gabor și Irinel Columbeanu se vor reîntâlni

La zece ani de la divorțul lor, Monica Gabor și Irinel Columbeanu vor fi din nou împreună, de data aceasta pentru a rezolva o problemă în care sunt implicați amândoi. Ei riscă să plătească aproape 300.000 de lei.

Mai exact, cei doi foști parteneri sunt citați într-un dosar în care se cere atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență a firmei Monica Columbeanu SRL, la care ei erau asociați. Este vorba despre societatea ce a produs reality-show-ul despre viața lor, potrivit wowbiz.ro.

După ce Monica Gabor a plecat, această firmă a fost abandonată și a acumulat mari datorii la Fisc. Un cabinet de insolvență a cerut ca Moni și Irinel Columbeanu să plătească datoriile, deoarece sunt considerați principalii vinovați pentru această situație. În 2009, era vorba despre suma menționată.

Aceasta nu este singura problemă pe care o au cei doi. Monica Gabor și Irinel Columbeanu mai sunt citați într-un proces aflat pe rol în care o societate cere partajul judiciar între ei. Și aici ar fi vorba despre o sumă de bani pe care respectiva companie o are de recuperat.

S-a despartit de Mr. Pink si se intoarce in Romania. Monica Gabor, asteptata de Irinel Columbeanu in tara
Monica Gabor si Irinel Columbeanu

Când ar trebui ca Monica Gabor să se întoarcă în România

Monica Gabor a fost citată chiar în Statele Unite ale Americii, când locuia acolo, dar nu a răspuns tribunalului. Ea ar trebui să se prezinte la cele două procese în septembire și octombrie. Dacă nu o va face, acestea se vor putea judeca în lipsă.

Însă, decizia magistraților în acest caz ar putea fi pronunțată în defavoarea Monicăi Gabor, care s-a despărțit recent de milionarul Mr. PInk și a plecat în Dubai, une este stabilită sora ei, Ramona, care se ocupă de o afacere cu parfumuri de lux.

Ce crede Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

Irinel Columbeanu a dezvăluit pentru redacția Playtech-Impact că îl frământă despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink. Însă, el crede că cei doi se vor împăca. Vezi AICI ce a postat Irina Columbeanu după separare!

”Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine! Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița.

Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală”, a spus Irinel Columbeanu, pentru redacția Playtech-Impact.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...