S-a aflat ce scrie în contractul lui Dario Bonetti cu Dinamo. Surprize mari pentru suporteri

Andrei Cezar 14.07.2021, 18:07
S-a aflat ce scrie în contractul lui Dario Bonetti cu Dinamo. Surprize mari pentru suporteri

Dario Bonetti este noul antrenor al lui Dinamo. La a treia ”descălecare” în clubul din Ștefan cel Mare, italianul nu are drept obiectiv salvarea de la retrogradare așa cum ar fi sperat fanii dinamoviști, mai ales în condițiile în care echipa se zbate ”între viață și moarte” din cauza problemelor financiare uriașe. Iuliu Mureșan a dat detalii contractuale din înțelegerea pe care ”câinii” o au cu noul tehnician.

S-a aflat ce scrie în contractul lui Dario Bonetti cu Dinamo. Surprize mari pentru fani

Dario Bonetti a acceptat înțelegerea cu clubul din Ștefan cel Mare într-un moment extrem de delicat. Dinamo a intrat în insolvență în urma problemelor financiare, iar viitorul echipei pare tot mai sumbru. Fanii se agață de orice veste bună venită din partea clubului și speră ca într-un final echipa să fie salvată de la faliment.

Cu jucători importanți care au părăsit Dinamo și fără transferuri, Dario Bonetti are o misiune aproape imposibilă: de a ține echipa pe linia de plutire astfel încât să nu retrogradeze în sezonul următor. Cel puțin așa am fi tentați să credem. Numai că Iuliu Mureșan nu a fost de acord ca noul tehnician să aibă ca obiectiv salvarea de la retrogradare, potrivit playsport.ro.

Detaliile din contractul lui Dario Bonetti cu Dinamo. Ce obiectiv are
Detaliile din contractul lui Dario Bonetti cu Dinamo. Ce obiectiv are

Mureșan: Mă bucur că Bonetti a acceptat să preia echipa într-un astfel de moment

Italianului i s-ar fi trasat indicația clară ca echipa să termine sezonul viitor pe unul din primele 10 locuri, ceea ce exclude automat obiectivul evitării retrogradării la un eventual baraj. Este o sarcină extrem de dificilă pe care o are noul antrenor al alb-roșilor, în condițiile în care nu se cunoaște nici măcar pe ce lot se va baza în noul sezonul ce va începe la sfârșitul acestei săptămâni.

Aveam un acord verbal, de astăzi putem anunța oficial că am semnat cu Dario Bonetti un contract pentru sezonul competițional 2021-2022, cu drept de prelungire pentru încă un an. Mă bucur că a acceptat să preia echipa în acest moment de reorganizare a clubului. Dario Bonetti este un antrenor foarte iubit de suporteri, cunoaște spiritul acestui club și sunt încrezător că va avea din nou rezultate importante la Dinamo”, a fost declarația prin care Iuliu Mureșan a anunțat oficial venirea lui Bonetti pe site-ul oficial al clubului.

Dario Bonetti este la al treilea mandat de antrenor pe banca lui Dinamo, după experiențele din 2009 și 2012. La ultimul dintre ele a câștigat Cupa României contra Rapidului (1-0), acesta fiind penultimul trofeu al echipei din Ștefan cel Mare. Din 2017, de la câștigarea Cupei Ligii, alb-roșii nu au mai câștigat niciun alt trofeu.

Urmăriți Impact.ro și pe