EXCLUSIV

Cine se află în spatele mutării emisiunii Survivor România 2022 de pe Kanal D. Detalii incredibile din culisele noului show de pe Pro TV (exclusiv)

Iancu Andreea 06.01.2022, 21:10
Cine se află în spatele mutării emisiunii Survivor România 2022 de pe Kanal D. Detalii incredibile din culisele noului show de pe Pro TV (exclusiv)

Postul din Pache Protopopescu a reușit să înceapă anul cu dreptul, după ce cifrele de audiență din noaptea de Revelion l-au desemnat câștigător în lupta cu rivalul Antena 1. Iar evoluția sa din acest an ar putea să se îmbunătățească pe zi ce trece, mai cu seamă că emisiunea Survivor România 2022 urmează să fie difuzată de Pro TV. După două sezoane în care s-a aflat în tabăra Kanal D, mutarea a luat prin surprindere pe toată lumea. Astfel, televiziunea deținută de Dogan Media a pierdut o sursă de audiență, în timp ce Pro TV a câștigat o ocazie importantă de reușită. Puțini știu însă cine se află în spatele mutării emisiunii Survivor România 2022 de pe Kanal D.

Cine s-a ocupat de transferul emisiunii Survivor România 2022 de la Kanal D la Pro TV

Pro TV a cumpărat formatul emisiunii Survivor, luând prin surprindere televiziunile și publicul, care se obișnuiseră ca show-ul din Republica Dominicană să fie difuzat de Kanal D. În spatele acestei mutări a stat însă un personaj important din această afacere. Noul sezon va fi difuzat de trustul din Pache Protopopescu ca urmare a unui om care a ținut frâiele și în cazul Exatlon și ulterior Survivor, la Dogan Media.

Potrivit surselor playtech-impact.ro, acesta a decis să își deschidă propria sa firmă, prin care a colaborat cu postul TV Kanal D. Între timp, un contract avantajos încheiat cu CMI, consorțiul care administrează Pro TV și tot ceea ce deține postul, a adus o nouă postură. Astfel, acesta a preluat emisiunea pe care cei din Pache Protopopescu și-o doreau de mult timp. Conform sursei citate, dintre emisiunile produse de firma acestei persoane face parte și Puterea Dragostei, astfel că există o posibilitate ca și acest format să fie preluat de Pro TV.

Detalii despre mutarea Survivor România 2022 de la Kanal D la Pro TV
Dan Pavel, prezentatorul Survivor România 2022

Ce vedete fac parte din noul sezon Survivor România 2022. Dan Pavel rămâne gazda emisiunii

Noul sezon Survivor România va fi prezentat în continuare de Dan Pavel, care a devenit preferatul telespectatorilor. Acesta a făcut primele declarații despre situația dificilă cu care trebuie să se obișnuiască concurenții din cadrul celor două echipe, Faimoși și Războinici.

Concurenții sunt în modul de supraviețuire, dar mă gândeam că avem una dintre cele mai frumoase meserii, amândoi. Avem capacitatea de a le aduce emoții celor de acasă. Este un job care nu este deloc ușor, însă mereu oamenii participă cu tine. Se face un transfer foarte clar de emoție. Te implici foarte mult ca telespectator. Jocurile copilăriei fac diferența, au zis-o și concurenții.

Aruncările, țopăitul, lucrurile care poate par prostioare. E o presiune constantă, reală, este cel mai spectaculos show de reality outdoor. Cei din echipa de producție sunt ca și supraviețuitorii. Sunt români, turci, dominicani, care arată spectaculos. Arată ca un platou de film, de Hollywood, a povestit vedeta.

În noile ediții Survivor România 2022, din echipa Faimoșilor vor face parte: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niţă, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Urmăriți Impact.ro și pe