EXCLUSIV. Ce a apărut în fața casei unde Alex Bodi va face arest la domiciliu. Condiții speciale pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Ana Anitoiu 21.12.2020, 14:02

Alex Bodi a scăpat de închisoare și a fost plasat în arest la domiciliu, cu câteva zile înainte de Crăciun. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va beneficia de condiții foarte speciale. De altfel, paparazzii Impact.ro au surprins ce a apărut în fața casei lui, ce se află într-o comună din județul Ilfov.

Ce a apărut în fața casei unde Alex Bodi va face arest la domiciliu

Proaspăt eliberat, Alex Bodi va face arest la domiciliu într-o locuință de lux, în valoare de un milion de euro, într-o comună din județul Ilfov, aproape de Capitală. Astfel, fostul soț al Biancăi Drăgușanu își va putea petrece sărbătorile în liniște și într-un confort la care alți deținuți nici n-ar îndrăzni să viseze.

În imaginile surprinse de paparazzii Impact.ro se vede cum în fața casei de lux în care Alex Bodi va face arest la domiciliu au apărut două bijuterii pe roți. Afaceristul are în curte două mașini de lux.

Ce a hotărât instanța, în cazul lui Alex Bodi

Curtea de Apel Craiova a respins propunerea de prelungire  ce a fost formulată de procurorii DIICOT în dosarul de trafic de persoane și proxenetism în care este implicat și Alex Bodi. Instanța l-a plasat în arest la domiciliu, impunându-i să nu părăsească locuința fără forme legale și fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza.

Totodată, pe întreaga durată a arestului la domiciliu, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este obligat să se prezinte în fața organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi și libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată, ori de câte ori este chemat. În plus, lui Alex Bodi nu îi este permis să comunice cu persoanele vătămate.

EXCLUSIV. Ce a aparut in fata casei unde Alex Bodi va face arest la domiciliu. Conditii speciale pentru fostul sot al Biancai Dragusanu
Casa in care Alex Bodi face arest la domiciliu

Scandal imens între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Recent, a avut loc un scandal între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, care au vorbit la telefon. El i-a reproșat fostei lui soții că nu îi este alături, deși ar fi pretins că îl iubește și că se poate baza pe ea, precum și că are o relație cu turcul Cengiz Şıklaroğlu. La auzul acestor reclamații, frumoasa blondă și-a ieșit din minți și i-a adus aminte, între altele, că el începuse să aibă o relație cu o altă femeie, Daria Radionova.

”Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex, i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei soț”, i-a spus Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi.

Prin ce a trecut Bianca Drăgușanu timp de doi ani, din cauza lui Alex Bodi

De asemenea, după ce Alex Bodi i-a spus Biancăi Drăgușanu că își va ”rezolva chestiile” cu noul bărbat din viața ei, fără ca ea să fie implicată la mijloc, și după ce a insistat pe faptul că ea ar fi trebuit să îi facă o demonstrație de iubire, în situația actuală, blonda a ripostat. Ea i-a reproșat fostului ei soț că timp de doi ani a agresat-o și i-a luat banii.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-ar fi spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...