Alex Bodi n-a mai rezistat în închisoare și i-a făcut scandal Biancăi Drăgușanu. Dialogul halucinant între cei doi. ”M-ai bătut și mi-ai luat banii”

Iancu Andreea 16.12.2020, 14:49
Alex Bodi n-a mai rezistat în închisoare și i-a făcut scandal Biancăi Drăgușanu. Dialogul halucinant între cei doi. ”M-ai bătut și mi-ai luat banii”

Nici măcar închisoarea nu îl ține pe Alex Bodi departe de Bianca Drăgușanu. Deși relația celor doi s-a încheiat după mai multe episoade de certuri, împăcări și violențe, cei doi au purtat o discuție în care Alex Bodi i-a făcut scandal Biancăi Drăgușanu.

Omul de afaceri, telefon din spatele gratiilor. Alex Bodi i-a făcut scandal Biancăi

Când vine vorba despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nimic nu ne mai miră. În ciuda faptului că Alex părea să își fi găsit liniștea alături de Daria Radionova, iar Bianca ar fi ales să se refugieze în brațele turcului Cengiz Şıklaroğlu, foștii soți nu își dau pace nici măcar după despărțire. Pentru că se află în închisoare după ce a fost anchetat într-un dosar pentru proxenetism și alte fapte grave, afaceristul a ales să își folosească puținele apeluri telefonice pentru a vorbi cu Bianca.

Alex Bodi i-a făcut scandal Biancăi Drăgușanu, pe care o acuză că s-a cuplat cu milionarul turc pentru a-i face în ciudă lui.

Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…, i-ar fi transmis Alex Bodi, potrivit unor înregistrări obținute de spynews.ro.

Pe de altă parte, Bodi a mărturisit că este dezamăgit de faptul că Bianca nu i-a fost alături în această perioadă grea, în care se aștepta să primească susținerea sa.

Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele.., ar mai fi afirmat Alex Bodi.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au spus adio în urmă cu mai mult timp
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au spus adio în urmă cu mai mult timp

Replica Biancăi Drăgușanu: “Nu trebuie să îți dau nicio explicație”

Conform sursei citate, din dialogul dintre Bodi și blondină, nu a lipsit nici replica pe care Bianca Drăgușanu i-a dat-o afaceristului. Aceasta a punctat faptul că nu are o relație cu turcul Cengiz Şıklaroğlu. Pe de altă parte, aceasta s-a arătat deranjată de comentariile lui Bodi, în condițiile în care el are o relație cu Daria.

Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex, i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei soț.

De asemenea, reproșurile au fost și ele prezente în discursul Biancăi, care a recunoscut cu această ocazie faptul că a fost agresată de fostul său partener de viață. 

Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!, i-ar fi spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.bodi,