Rușine maximă pentru Dorian Popa. S-a văzut tot în direct, la tv: „Nu are lenjerie intimă pe el”

Ana Ionescu, Mirabela Năstase 31.05.2021, 15:11
Rușine maximă pentru Dorian Popa. S-a văzut tot în direct, la tv: „Nu are lenjerie intimă pe el”

Dorian Popa s-a făcut de rușine la ultima sa apariție TV. Idolul adolescenților din România a șocat pe toată lumea și a fost ţinta glumelor pe internet, după ce fanii au observat un detaliu rușinos.

Cum a apărut Dorian Popa în direct la TV

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Dorian Popa a fost ţinta mai multor glume, după ce magicianul Robert Tudor, invitat la același show, a observat un detaliu indecent. Acesta din urmă nu s-a putut abține și l-a dat de gol pe artist în faţa întregii lumi. Artistul și-a uitat lenjeria intimă acasă și a apărut la TV într-o pereche de pantaloni albi, care a lăsat la vedere detalii ruşinoase.

Magicianul Robert Tudor: Ia uite bă, asta nu are chiloți pe el. Dorian Popa nu are chiloți pe el. Mă jur pe mămica mea.

Răzvan Simion: L-ai văzut pe Cheluțu? Dorian Popa: N-am, mă, n-am, ce vrei?

Magicianul Robert Tudor: Băi, eu n-am știut. M-am uitat că prostul, că eram obișnuit cu Ramona să mă mai uit”, a fost dialogul spumos de la TV. 

@adrianaalisa0#fyp #dorian #fara #chiloti #razvan #dani #comic #rasul #lor #te #face #de #razi #foryou #foryoupeage #neatza

♬ sunet original – Adriana Alisa

Dorian Popa este unul dintre cel mai bine plătiți influenceri din România. Cât câștigă lunar

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, cu 2,3 milioane de fani pe Instagram, 2 milioane pe Youtube și 1 milion, pe Facebook. Este foarte apreciat de adolescenți și și-a creat una dintre cele mai mari comunități online din ţara noastră. Chiar și câinele artistului, Cheluţu, este vedetă și câștigă foarte mulți bani.

Invitat în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, Dorian Popa a dezvăluit câți bani câștigă lunar din online. Suma este una uriașă.

“Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian.

Câinele lui Dorian Popa a devenit celebru după ce artistul a lansat o melodie numita Înoată Cheluţu. Animalul de companie al artistului este foarte căutat și a fost solicitat pentru a apărea în diverse spoturi publicitare. Mall-uri, magazine mari și chiar un lanț de supermarketuri au apelat la Dorian Popa și la Cheluțu pentru asociere de imagine.

Urmăriți Impact.ro și pe