Roxana Vancea a născut, este mamă de băiat. ”Dragoste la prima vedere”

Andra Daoud 17.11.2021, 15:05

Roxana Vancea a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și a împărtășit vestea cu cei care o urmăresc pe Facebook. Roxana și iubitul ei sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți.

Roxana Vancea e mamă de băiat

Bucurie mare pentru Roxana Vancea și iubitul ei, care au devenit părinți. Frumoasa brunetă a născut un băiețel ieri, iar acum le-a dat vestea cea mare tuturor celor care o urmăresc pe social media. Vancea a postat pe Facebook prima fotografie din maternitate, în care se vede mânuța bebelușului, și a scris în descriere: ”Dragoste la prima vedere”.

Pe Instagram Stories, vedeta a publicat mai multe imagini și l-a etichetat și pe iubitul ei. Dragoș Paiu, partenerul Roxanei este cel mai fericit tătic și cu siguranță a experimentat emoții puternice la venirea pe lume a bebelușului, deși pentru el nu este prima experiență de acest gen, pentru că mai are un copil.

Mama și bebelușul se simt foarte bine

Micuțul a cântărit 3.200 de grame și a măsurat 51 de centimetri la naștere, potrivit Spynews.ro. Vedeta și-a dorit să nască natural și a reușit, iar acum ea și bebelușul se simt excelent. Roxana Vancea are deja experiență în ceea ce privește copiii, pentru că, împreună cu partenerul ei, în cresc pe băiețelul acestuia, Milan Alexandru. Vedeta se descurcă foarte bine în calitate de mămică și are deja ”antrenament” pentru acest rol.

Roxana Vancea a născut, este mamă de băiat. ”Dragoste la prima vedere”
Roxana Vancea a născut, este mamă de băiat. ”Dragoste la prima vedere”

Cu doar câteva zile înainte de a naște, Roxana Vancea mărturisea la Antena Stars că nu îi este teamă deloc de momentul în care va deveni mamă și că așteaptă cu nerăbdare să își cunoască bebelușul.

Din momentul acesta, pot să nasc oricând (…) Am înțeles că nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital, spunea Roxana Vancea în urmă cu câteva zile.

Roxana Vancea, o gravidă model

Vedeta este pasionată de fitness și nu a renunțat la sport nici în timpul sarcinii, chiar dacă a avut unele probleme de sănătate. Roxana Vancea a făcut mișcare până aproape de momentul nașterii, iar acest lucru a ajutat-o să se mențină în formă și să nu acumuleze multe kilograme.

Până în ultimul trimestru, burtica de gravidă aproape că nici nu se vedea, iar cu câteva săptămâni înainte de a naște, Roxana Vancea mărturisea că a luat în greutate doar 5 kilograme pe parcursul sarcinii, deși și-a satisfăcut toate poftele culinare.

Urmăriți Impact.ro și pe