Cu ce problemă se confruntă Roxana Vancea de când este însărcinată. Vedeta face dezvăluiri fără perdea

Ana Ionescu 04.06.2021, 20:39

Roxana Vancea este însărcinată în trei luni și va deveni în curând mămică de băiat. Fosta asistentă TV are o siluetă de invidiat chiar și însărcinată. Roxana a mărturisit însă recent că se confruntă cu o problemă în timpul sarcinii, care îi provoacă mari dureri.

Roxana Vancea, răsfățată de soț după ce a aflat că îl va face din nou tătic

Roxana Vancea este o femeie împlinită. Va deveni pentru prima oara mămică, iar soțul său nu își mai încape în piele de fericire de când a aflat că va fi tătic pentru a doua oară. O răsfață pe Roxana cum poate mai bine, iar recent au plecat într-o vacanţă în Egipt, împreună cu băiețelul lui Dragoș, dintr-o relație anterioară.

“Suntem în vacanță, suntem bine. Nu am pofte de graviduță, momentan. Soțul meu mă răsfață pe mine și pe Milan, cum poate el mai bine. Ne-a adus în vacanță, la caldură, chiar dacă el urăște căldura. A mers aici pentru că am vrut eu și Milan, nu că a dorit el. Ne duce unde vrem noi doi. Azi, spre exemplu, ne-a dus să înotăm cu delfinii, ieri, cu ATV-urile, în deșert, am fost și la cămile. Pentru noi, soțul meu stă sub umbreluță toată ziua și se dă cu cremă de protecție. Este foarte cald aici. Sunt 39-42 de grade”, a spus Roxana Vancea, pentru Playtech.ro.

Roxana Vancea şi soţul său îşi doreau foarte mult să devină părinţi. Dragoş a renunțat șapte luni la suplimentele pe care le lua pentru sală pentru a fi siguri că viitoarea sarcină nu va fi afectată.

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Cu ce problema se confrunta Roxana Vancea de cand este insarcinata. Vedeta face dezvăluiri fara perdea
Roxana Vancea si sotul sau sunt in vacanta in Egipt

Cu ce problemă se confruntă Roxana Vancea în timpul sarcinii

Roxana Vancea s-a retras de micul ecran în urma cu câțiva ani. Este instructor de fitness, însă pe perioada sarcinii vedeta nu are voie să facă abdomene. De asemenea, din cauza faptului că sânii i-au crescut foarte mult pe perioada sarcinii, se confruntă cu mari dureri de spate.

„După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic.

Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă ”, a mai declarat viitoarea mămică.

Urmăriți Impact.ro și pe