Roxana Vancea, ținută din scurt de soțul ei la capitolul mâncare: „Stă cu ochii pe mine”. Ce spune viitoarea mămică

Ioana Bucur 05.10.2021, 16:30
Roxana Vancea, ținută din scurt de soțul ei la capitolul mâncare: „Stă cu ochii pe mine”. Ce spune viitoarea mămică

Însărcinată în opt luni, vedeta este în culmea fericirii, bucurându-se din plin de fiecare experiență nouă trăită în perioada sarcinii. Roxana Vancea a mărturisit că este ținută din scurt de soțul ei la capitolul mâncare. Viitoarea mămică arată fantastic și a dat detalii neașteptate despre ultimele pregătiri înainte de venirea pe lume a bebelușului.

Cum își menține Roxana Vancea silueta în timpul sarcinii

Roxana Vancea va deveni mamă, la începutul lunii noiembrie, și este, evident, în culmea fericirii. Vedeta a reușit să se mențină într-o formă de invidiat, chiar și însărcinată în opt luni, iar cel mai mare ajutor l-a primit chiar din partea soțului său.

Așa cum se întâmplă în cazul tuturor femeilor care urmează să devină mame, emoțiile sunt uriașe, însă Roxana spune că este pregătită psihic pentru noul capitol al vieții sale. Vedeta a dezvăluit a ales să nască pe cale naturală, la recomandarea medicului.

„Am ales să nasc natural, și pentru asta am nevoie de mai mult curaj și să fiu cât mai relaxată. Vreau să cred despre mine că sunt o femeie puternică și că o să reușesc să nasc așa cum mi-am propus. Medicul meu mi-a recomandat nașterea naturală.

Îmi doresc din tot sufletul să nasc natural. Am cântărit foarte bine beneficiile atât pentru mine, cât și pentru copil și am ajuns la concluzia că natural e cel mai bine pentru noi”, a spus Roxana Vancea, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la publicația VIVA!.

Roxana Vancea, ținută din scurt de soțul ei la capitolul mâncare
Roxana Vancea și soțul său

„M-a certat de câte ori făceam vreun exces”

Roxana Vancea este o norocoasă, având o sarcină ușoară, fără stări de greață, fără durereri, „fără anxietăți”. Vedeta, celebră pentru trupul său perfect sculptat, nu are nicio emoție cu privire la schimbările prin care a trecut și va trece corpul său.

De când a rămas însărcinată, a pus doar patru kilograme.

„Am 51 de kilograme acum. Am rămas însărcinată la 47. Nu, nu mi-e teamă. Am făcut tot ce a depins de mine. Nu am mai mâncat dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, nu am mai mâncat seara târziu, am făcut mișcare atât cât mi-a permis doctorul, m-am odihnit, hidratat.

Nu aș avea de ce să-mi revin greu după naștere. Și oricine mă cunoaște știe cât sunt de ambițioasă. Momentan, asta cu aspectul fizic e ultimul lucru la care mă gândesc, în capul meu e doar cum să fiu o mamă bună și Milan să nu fie gelos”, a spus Roxana Vancea, pentru sursa citată.

Cel care i-a fost alături și s-a transformat într-un paznic al obiceiurilor alimentare a fost soțul său, Dragoș.

„El mi-a spus de la început că nu mă vă lăsa să mănânc prost, că va sta cu ochii pe mine și chiar s-a ținut de cuvânt. M-a certat de câte ori făceam vreun exces și recunosc că m-a ajutat să nu dau iama în tot ce aș fi mâncat eu”, a adăugat ea, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe