Ce notă a luat bebelușul Roxanei Vancea. Vedeta e în culmea fericirii după ce a născut

Badea Violeta 17.11.2021, 20:43

O nouă mămică în showbizul românesc! Roxana Vancea a adus pe lume astăzi, 17 noiembrie, primul ei copil. Vedeta și soțul ei, Dragoș Paiu, sunt mai fericiți ca niciodată. Iată ce notă a primit bebelușul.

Roxana Vancea a născut un băiețel perfect sănătos

Bucurie imensă pentru Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu. Cei doi au devenit părinții unui băiețel de nota 10. Vedeta a născut natural în cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din București, iar sarcina a fost lipsită de probleme.

Micuțul a cântărit 3200 kg și a avut 51 cm lungime, ceea ce medicii consideră a fi perfect. Cei doi părinți trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor.

„Mă simt foarte bine, mă refac. Am născut natural la Filantropia pentru că așa mi-am dorit. Amândoi suntem bine. La naștere, bebelușul a avut 3200 kg si 51 cm si a luat nota 10.

Suntem fericiți, abia astept să ajungem acasă. Dacă totul va fi ok, mâine (n.r. – joi, 18 noiembrie) ne vom externa.”, a precizat Roxana Vancea, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Vedeta a împărtășit momentele speciale cu fanii

Extrem de entuziasmată, proaspăta mămică a ținut neapărat să împărtășească cu fanii ei aceste clipe minunate și a publicat pe Instagram prima fotografie în care ține mânuța fiului ei în palme.

„Dragoste la prima vedere ❤️.”, a fost descrierea pe care Roxana Vancea a pus-o pe Instagram, în dreptul imaginii din maternitate.

Roxana Vancea a publicat o imagine cu manuta fiului ei

„Sunt pregătită pentru tot ce urmează”

În urmă cu ceva timp, Roxana Vancea declara că este pregătită să devină mamă, fiindcă are o relație foarte bună cu Milan, fiul soțului ei dintr-o relație anterioară. Vedeta a povestit că îl iubește pe băiat ca pe propriul ei copil și este foarte bucuroasă că petrece cinci zile pe săptămână cu el.

„Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează.

Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă.

Nu știu dacă mă va ajuta cineva. Mama și soacra mea își doresc să mă ajute și știu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca.”, spunea Roxana Vancea pentru Cancan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...