Rihanna, cea mai tânără persoană din SUA care ajunge miliardară prin forţe proprii. Pe cine a detronat artista

Ana Anitoiu 07.07.2022, 16:57

Rihanna a devenit cea mai tânără persoană din Statele Unite ale Americii care ajunge miliardară prin forțe proprii. Artista, în vârstă de 34 de ani, care a devenit pentru prima dată mamă în luna mai, când a născut un băiat, a strâns o avere impresionantă.

Ce avere are Rihanna

Rihanna și-a început cariera la vârsta de 14 ani. A fost descoperită în anul 2005 de producătorul Evan Rogers, care i-a trimis un demo rapper-ului Jay Z, președintele casei de discuri Def Jam Records. Artistul a fost impresionat își a început imediat colaborarea cu tânăra cântăreață.

Acum, averea Rihannei este estimată la 1,4 miliarde de dolari. În luna august a anului trecut, a devenit oficial miliardară, cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey.

Rihanna, cea mai tanara persoana din SUA care ajunge miliardara prin forte proprii
Rihanna

Cum și-a obținut Rihanna averea

O parte din averea agonisită de Rihanna provine din muzică. Și-a lansat primul album, „Music of the Sun”, în mai 2005. Piesa ei de debut, „Pon de Replay”, a ajuns pe locul al doilea în topul Billboard Hot 100 din Statele Unite ale Americii. Acum are peste 250 de milioane de discuri vândute în toată lumea. Printre hiturile ei se mai numără: „Umbrella”, „SOS”, „Unfaithful”, „Good Girl Gone Bad” și „Don’t Stop”.

Mulți bani din averea Rihannei ar proveni din participarea ei de 50% în linia ei de cosmetice Fenty Beauty – un joint venture cu conglomeratul francez de produse de lux LVMH – ca în prezent valorează în total 2,8 miliarde de dolari.

În plus, Rihanna, care a jucat în câteva filme și a devenit un nume important în industria modei pentru colaborarea sa cu mărci precum Armani, Dior și Puma, și-a extins afacerile cu marcă de lenjerie pentru femei, Savage X Fenty.

Vezi și: Gafa de nedescris făcută de Rihanna faţă de un român, în Turcia. Imaginile cu artista au devenit virale. Video

Mai mult, Rihanna a lansat o casă de modă de lux numită Fenty și o marcă de îngrijire a pielii numită Fenty Skin. În prezent, cântăreața s-ar pregăti să lanseze și o linie de produse de îngrijire a părului numită Fenty Hair.

Pe cine a detronat Rihanna

Devenind cea mai tânără persoană din Statele Unite ale Americii care ajunge miliardară prin forțe proprii, Rihanna a detronat-o pe Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani. Averea acesteia averea ei a crescut considerabil de la 700 de milioane de dolari la un miliard de dolari în doar șapte luni, datorită succesului înregistrat de compania sa, Skims.

Pentru cântăreața Rihanna, succesul în plan financiar nu este singurul motiv de bucurie. Cântăreața a devenit pentru prima dată mamă, în luna mai. Tatăl fiului ei este rapper-ul american A$AP Rocky, în vârstă de 33 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe