Gafa de nedescris făcută de Rihanna faţă de un român, în Turcia. Imaginile cu artista au devenit virale. Video

Cătălina Burghelea 07.11.2021, 16:24
Gafa de nedescris făcută de Rihanna faţă de un român, în Turcia. Imaginile cu artista au devenit virale. Video

Celebra cântăreață Rihanna a comis-o grav în Turcia, în momentul în care a văzut un grup de români. Solista a făcut o gafă de nedescris, care a fost surprinsă în imagini. Fotografiile cu artista au devenit rapid virale și fac înconjurul României.

Ce i-a făcut Rihanna unui român, în Turcia

Vedeta americană s-a nimerit în același restaurant în care se afla și un grup de români. Unul dintre ei i-a atras atenția Rihannei, căruia i-a cerut să apară cu ea în poze. Ceea ce nu știa diva cunoscută în întreaga lume este că românul nostru nu era cine credea ea că e!

Celebra solistă s-a pozat alături de bărbat, crezând că este altcineva

Rihanna s-a distrat și a făcut poze cu niște români, la Istanbul, Turcia, după ce artista l-a confundat pe unul dintre ei cu Suleyman Magnificul, de fapt cu actorul turc care a interpretat acest rol.

Cântăreața de 33 de ani a făcut un show de zile mari cu un grup de constănțeni în Istanbul, după ce unul dintre români a fost confundat cu „Suleyman Magnificul“.

Imaginile cu vedeta s-au viralizat rapid

Dacă, de regulă, fanii vor să facă poze cu Rihanna atunci când o întâlnesc pe stradă sau într-un loc public, un român aflat la un restaurant în Istanbul a avut parte de un șoc total atunci când artista a venit să facă poze cu el.

Câțiva constănțeni aflați în vacanță în Istanbul au mers, vineri seara, să ia masa la un restaurant recomandat de niște prieteni. La un moment dat, unul dintre ei, Andrei Iacob, de profesie antrenor de tenis, a fost abordat de o americană, care l-a rugat să facă o poză împreună. Motivul ar fi fost asemănarea izbitoare cu actorul turc Halit Ergenç, cel care l-a interpretat pe sultanul Suleyman.

Constănțeanul semăna foarte bine cu un actor faimos

După ce a realizat gaza făcută, femeia și-a chemat și o prietenă ca să îi arate asemănarea dintre românul nostru și celebrul actor turc. Amica în cauză era chiar Rihanna, care a ținut și ea să se fotografieze cu „sosia“ lui Suleyman Magnificul.

Solista cu o avere de peste 1,5 miliarde de dolari a ajuns în același loc cu românii, după ce o prietenă care o însoțea a făcut confuzia cu Suleyman Magnificul, potrivit Focus Press.

Grupul de români a petrecut și cântat alături de Rihanna

Grupul de constănțeni aflați în concediu în Istanbul a ajuns, vineri seară, în același restaurant în care se afla și frumoasa Rihanna. Unul dintre ei, care seamănă izbitor cu actorul Halit Ergenç, a fost solicitat la masă de o femeie de origine americană să facă o poză împreună.

Femeia crezuse că este însuși actorul turc Halit Ergenç, cel care l-a interpretat pe sultanul Suleyman Magnificul, având în vedere barba mare și ochii albaștri. După ce a realizat confuzia, aceasta și-a chemat prietena, pentru a-i arăta asemănarea și greșeala făcută. Amica în cauză era chiar Rihanna, care a vrut și ea să se fotografieze cu „sosia“ lui Suleyman Magnificul. Apoi românii au petrecut alături de Rihanna, cu care au și cântat împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe