Motivul pentru care Rihanna s-ar fi despărțit de iubit. Acesta e bănuit că a înșelat-o, cum arată „amanta”

Ioana Bucur 15.04.2022, 14:48

Cu doar câteva săptămâni înainte să aducă pe lume primul copil, artista a primit o lovitură dureroasă de la persoana care ar fi trebuit să o proteje și iubească. Rihanna s-ar fi despărțit de iubit, A$AP Rocky. Rapper-ul este bănuit că ar fi înșelat-o cu o persoană pe care cântăreața o cunoaște bine și cu care a avut chiar o colaborare. Cine este și cum arată presupusa amantă.

Rihanna s-ar fi despărțit de iubit

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, și rapperul A$AP Rocky, în vârstă de 33 de ani, ar fi decis să se despartă, după apariția unor înregistrări în care bărbatul este surprins înșelând-o. Informația nu a fost confirmată oficial, nu se știe dacă este vorba despre o separare definitvă sau doar o „pauză”.

Potrivit zvonurilor, Rihanna, care mai are doar câteva săptămâni până va aduce primul copil, ar fi descoperit că rapperul o înșela cu designerul de încălțăminte Amina Muaddi, cu care artista a colaborat în trecut pentru colecția Fenty din 2020, notează The Sun.

Potrivit XXL Mag, cuplul a fost surprins la un restaurant din Los Angeles. Rihanna ar fi fost văzută plângând la masă, părăsind apoi localul fără iubit.

În mediul online, reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate:

„Deci Rihanna și A$AP Rocky se despart. A înșelat-o. Stai, a înșelat-o?! Pe Riri?! Cât e însăcinată?! Și cu designerul Amina Muaddi??? Riri și Amina nu erau prietene?!”, „Nu e posibil. Știm foare bine că Rocky nu e atât de prost încât să o înșele pe Rihanna. Dacă e așa, îl boicotăm și pe el, și pe Amina Muaddi” – sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Cine este presupusa amantă a lui A$AP Rocky

Ironia face ca una dintre cele mai recente postări de pe Instagram ale presupusei amante, Amina Muaddi, să fie un colaj de imagini cu Rihanna, în care designerul îi lăuda stilul vestimentar adoptat în perioada sarcinii.

Vestea despărțirii vine la puțin timp după apariția în Vogue a unui interviu cu Rihanna în care vorbește despre relația cu rapperul cu care urmează să aibă un copil. Artista a dezvăluit că apropierea s-a produs în perioada lockdown-ului.

„El mi-a devenit familie în acea perioadă. Luasem un grătar mititel de la supermarket pe care găteam în fiecare zi. Îl mai am și acum. Mereu am găsit fericirea în micile plăceri ale vieții. Nu suntem două vedete, suntem doar noi, simt că pot face orice cu el lângă mine”, spunea Rihanna despre A$AP Rocky.

Amina este un designer de pantofi cunoscut pentru brandul ce îi poartă numele. Vogue Marea Britanie a numit-o unul din cei „cinci designeri de accesorii revoluționari” ai momentului. Printre vedetele din lista sa de clienți se numără Kendall Jenner și Dua Lipa.

În 2019, Muaddi dezvăluia, pentru aceeași publicație, că relația ei cu Rihanna a început datorită stilistului cântăreței, cu care este prietenă.

„Rihanna este o persoană foarte draguță. Mi-a trimis niște haine Fenty când și-a lansat propria colecție– mă simt minunat când le port”, spunea Amina Muaddi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...