Kanye West, părăsit de modelul rus? Fostul soț al vedetei Kim Kardashian a rămas singur, din nou

Ioana Bucur 14.07.2021, 22:08
Kanye West, părăsit de modelul rus? Fostul soț al vedetei Kim Kardashian a rămas singur, din nou

Dragostea ce a lăsat o lume întreagă fără cuvinte a ajuns la final. Kanye West, părăsit de modelul rus după care a plâns și Cristiano Ronaldo? Fostul soț al vedetei Kim Kardashian a rămas singur, din nou.

Kanye West, părăsit de modelul rus?

După doar câteva luni de la despărțirea oficială de soția sa, celebra Kim Kardashian, Kanye West devenea, din nou, subiect de primă pagină, după ce a fost surprins, în Franța, în compania uneia dintre cele mai sexy femei din lume, modelul de origine rusă, Irina Shayk.

Cei doi se cunosc de mai mulți ani, fiind prieteni, dar și colaboratori. Superba brunetă a apărut într-un videoclip al artistului, în 2010, și a defilat în mai multe prezentări de modă ale colecțiilor lansate de el.

Însă prietenia lor părea că se transformase într-o idilă, în momentul în care au fost fotografiați împreună, în Provence, cu ocazia zilei de naștere a lui Kanye West, care a împlinit, luna trecută 44 de ani. De atunci, presa a fost inundată de informații despre noul cuplu. Se pare că n-a fost să fie, totuși, după cum declară un apropiat al modelului rus.

„Irina nu își dorește o relație în acest moment. Îl place pe Kanye doar ca prieten, nimic mai mult. El a invitat-o să meargă cu el la Paris, la o prezentare de modă, însă ea l-a refuzat categoric pentru că era perfect conștientă că, dacă și-ar fi făcut apariția împreună, nu ar fi făcut nimic altceva decât să dea apă la moară speculațiilor. Nu și-a dorit așa ceva”, a spus un prieten al Irinei Shayk pentru Page Six.

Kanye West, părăsit de modelul rus?
Kanye West și Kim Kardashian

„Nu au fost doar ei acolo, erau în jur de 50 de invitați”

Irina Shayk a devenit cunoscută în întreaga lume nu doar prin activitatea sa profesională ci și datorită relațiilor cu bărbați celebri. După despărțirea de fotbalistul Cristiano Ronaldo, rusoaica a format un cuplu cu actorul Bradley Cooper, cu care are și o fetiță, Lea.

Aceeași sursă a dezvăluit că rapperul i-a făcut curte Irinei, însă modelul i-a refuzat avansurile, explicându-i că ce mai bine ar fi să rămâne doar prieteni. Se pare că și imaginile cu cei doi în Franța au fost scoase din context.

„Nu a fost nicio escapadă romantică. Ei se întâlniseră de câteva ori în New York și el a întrebat-o dacă nu vrea să meargă în Franța, unde urma să își sărbătorească ziua de naștere. Nu au fost doar ei acolo, erau în jur de 50 de invitați”, a adăugat sursa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...