Rihanna, apariţie riscantă în faţa primului preşedinte din istoria Barbadosului. Rochia a lăsat să se vadă prea multe, e clar! Foto

Ioana Bucur 03.12.2021, 21:26
Rihanna, apariţie riscantă în faţa primului preşedinte din istoria Barbadosului. Rochia a lăsat să se vadă prea multe, e clar! Foto

Țara natală a celebrei artiste a marcat începutul unui nou capitol în existența sa, iar momentul a fost sărbătorit așa cum se cuvine, cu tot cu momente controversate. Extravagantă ca întotdeauna, Rihanna a fost o apariție riscantă în fața primului președinte din istoria Barbadosului. Rochia aleasă de cântăreață nu a lăsat prea multe detalii imaginației.

Cum a apărut Rihanna la ceremonia de învestire a primului președinte din istoria Barbadosului

După 400 de ani de la sosirea primelor nave britanice pe insulă, Barbados a devenit luni, republică, rupând legăturile cu monarhia englezească. La momentul istoric a participat chiar și Prințul Charles, care a susținut un discurs subliniind prietenia continuă a celor două naţiuni, în pofida schimbării statutului constituţional.

Însă invitatul – vedetă al ceremoniei de învestire al primului președinte al Barbadosului, Sandra Mason, a fost, fără doar și poate, Rihanna. Excentrica artistă, cunoscută nu doar pentru hiturile sale sau succesul uriaș în industria cosmetică ci și pentru aparițiile spectaculoase la Met Gala, nu a ratat ocazia de a atrage toate privirile celor prezenți.

Îmbrăcată într-o rochie mulată, lucioasă, de culoarea cuprului, cântăreața părea o statuie vie. Materialul subțire in care a fost creată ținuta i-a scos în evidență formele corpului. Toate obiectivele camerelor de fotografiat și filmat au fost ațintite asupra ei, mai ales pe zona bustului „lăsat liber”. Cu părul prins în două cozi împletite și cu masca de protecție pe față, Rihanna a defilat cu încredere în fața primului președinte al țării sale natale.

„Fie că tu să să strălucești în continuare ca un diamant și să aduci onoare națiunii tale prin operele tale, prin acțiunile tale”, i-a spus premierul Lia Mottley Rihannei, cu referire la celebrul hit al artistei, „Diamonds”.

Apoi, artista a participat la o ceremonie dedicată chiar ei, unde a primit titlul de „National Hero” (n.r. – erou național).

„Aceasta este o zi pe care nu o voi uita niciodată. În același timp, este o zi pe care nu am prevestit-o. Am călătorit în întreaga lume și am primit numeroase premii, însă nimic nu se compară cu acesta primit în țara mea natală”, a spus Rihanna.

Rihanna, apariţie riscantă în faţa primului preşedinte din istoria Barbadosului

„Aceasta este seara!”

Barbados a rupt legăturile imperiale prin învestirea preşedintelui ales Sandra Mason în locul reginei Elisabeta.

„Aceasta este seara!”, a scris pe prima pagină ziarul Daily Nation din Barbados.

„Sunt fericit. Suntem pe cont propriu acum, fără rege sau regină din Anglia. Aceasta este ultima picătură după independenţă”, a spus Nigel Mayers, în vârstă de 60 de ani, care vinde portocale la un stand din centrul Bridgetown.

Barbados va rămâne o republică în cadrul Commonwealth-ului, un grup de 54 de ţări din Africa, Asia, America şi Europa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...