Revenire importantă la PRO TV. Toată lumea aștepta să o vadă: „Îmi e dor”

Beatrice Dumitru 22.04.2023, 10:28
Revenire importantă la PRO TV. Toată lumea aștepta să o vadă: „Îmi e dor”

Una dintre prezentatoarele de la PRO TV revine pe micul ecran, după ce a devenit mamă în urmă cu aproape trei luni. Aceasta a dezvăluit că abia așteaptă să își reaia activitatea pentru că i-a lipsit foarte mult și că planificase să se întoarcă mai devreme, dar a amânat momentul cu o lună.

Revine de la pupitrul știrilor PRO TV

Deși trăiește din plin cele mai frumoase momente din viața sa de proaspătă mămică, prezentatoarea va apărea din nou la pupitrul Știrilor Pro TV din weekend, din 28 aprilie, alături de Cosmin Stan.

Roxana Hulpe, căci despre ea este vorba, a născut pe 1 februarie și acum este pregătiă să revină pe micul ecran. Ea a mărturisit că este locul în care și-a petrecut ultimii ani și care i-a adus multe satisfacții.

Revenire importantă la PRO TV. Toată lumea aștepta să o vadă:
Roxana Hulpe revine pe micul ecran.

„Normal că îmi e dor. Mi-e dor de rutina de dimineață, de colegi și de telespectatori. Am energie bine dozată acum, așa că sunt gata să încep. Am cea mai frumoasă meserie din lume, cea de jurnalist, așa că mi-a lipsit enorm”, a spus Roxana Hulpe, într-un interviu pentru TV Mania.

„Este momentul, asta simt”

Roxana Hulpe a mărturisit că a vrut să revină mai repede la pupitrul știrilor, dar a amânat cu o lună întoarcerea pentru că a vrut să petreacă mai mult timp cu fetița sa, Zora.

Aveam un plan bine făcut, cel puțin teoretic, să nu mă rup complet și mult de serviciu, dar am amânat cu o lună întoarcerea pentru că am vrut să-mi petrec fiecare secundă cu Zora, fetița mea. Acum însă e momentul, asta simt, să mă întorc în locul care completează ceea ce sunt eu. Știrile. E un job de care dacă te rupi pentru mult timp, cred că e complicat să mai țină pasul cu tine și îmi și lipsește”, a adăugat prezentatoarea de la PRO TV.

Prezentatoare a vorbit și despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă și a afirmat că nu a trăit nimic mai frumos până acum în viața sa.

Viața mea abia acum a căpătat un sens datorită acestei fetițe pe care o iubesc nespus. Mă uit la ea adesea și simt că e dintotdeauna în casa noastră și în brațele mele. Este un copil iubitor și echilibrat, are multă răbdare cu mine, așa că e doar mult frumos, nimic greu. Inclusiv trezitul noaptea pentru lapte și schimbatul scutecelor e tot o bucurie, pentru că ne zâmbește mereu. Ce o fi în capul ei, doar ea știe, dar pare că ne place. Însă, din momentul în care a venit Zora există o grijă permanentă, pe care nu am cunoscut-o înainte, această responsabilitate e greu de dus și mă consumă puțin, dar face parte din marea iubire pe care evident că o am față de ea”, a spus Roxana Hulpe.

Vedeta de la Pro TV este căsătorită cu Bogdan Rădulescu. Acesta este din Iași și a studiat la facultatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Timp de cinci ani a lucrat în domeniul publicității, după care și-a deschis propria afacere. Soțul Roxanei Hulpe este manager al festivalurilor UNTOLD și Neversea, proiecte pe care le desfășoară de câțiva ani împreună cu Edy Chereji.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...