Familia știrilor Pro TV se mărește. Celebra prezentatoare a făcut anunțul. „Dumnezeu ne-a trimis o minune”

Badea Violeta 02.02.2023, 12:14

Bucurie mare în familia știrilor Pro TV! Superba prezentatoare de televiziune a născut în prima zi a lunii februarie 2023. S-a aflat în urmă cu puțin timp. Aceasta a fost însărcinată pentru prima oară. Acum, este extrem de fericită, deoarece are șansa să își strângă copilul la piept. Iată despre ce vedetă este vorba. Fanii exultă!

Prezentatoarea știrilor Pro TV a născut

Este mare bucurie în familia Pro TV! Prezentatoarea știrilor de dimineață, de la ora 07:00, a devenit pentru prima oară mamă. Roxana Hulpe, căci despre ea este vorba, a născut miercuri, 1 februarie, o fetiță perfect sănătoasă, care a primit din partea medicilor nota zece.

Acum, jurnalista trăiește momente pline emoții, iar împlinirea pe care ea și partenerul ei, Bogdan, o simt este de neegalat. Cei doi îndrăgostiți au ales și un nume pentru fetița lor. Pe micuță o va chema Zora.

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile.

Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi.

Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”, a declarat prezentatoarea, imediat după naștere, potrivit stirileprotv.ro.

Citește și O prezentatoare de la Pro TV se lansează în mediul online. Numele celebru alături de care debutează noul proiect!

Roxana Hulpe a devenit mama unei fetite
Roxana Hulpe a devenit mama unei fetite

Cine este Bogdan, partenerul Roxanei Hulpe

Vedeta de la Pro TV are o relație de invidiat împreună cu partenerul ei, Bogdan Rădulescu. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton.

Bogdan Rădulescu este din Iași, însă a locuit pentru mai mult timp în Oradea. Acesta a studiat la facultatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar de câțiva ani s-a mutat în București.

Timp de cinci ani, acesta a lucrat în domeniul publicității, după care logodnicul știristei și-a deschis propria afacere. Bogdan Rădulescu a înființat Rethink România și a devenit co-fondator la Mainstage the agency.

De asemenea, prospătul tătic este manager al festivalurilor UNTOLD și Neversea, proiecte pe care le desfășoară de câțiva ani împreună cu Edy Chereji.

Citește și Vara în care sunt cerute în căsătorie prezentatoarele Pro TV. După Roxana Hulpe, o altă vedetă a spus da!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...