Rețeta de ardei umpluți de post pregătită de Anna Lesko. Ingredientul secret care îi face la fel de savuroși ca cei cu carne

Anca Manolica 02.03.2023, 18:04
Rețeta de ardei umpluți de post pregătită de Anna Lesko. Ingredientul secret care îi face la fel de savuroși ca cei cu carne

Anna Lesko nu este artistă doar când vine vorba de cântat, ci și în bucătărie. Aceasta își surprinde des urmăritorii din mediul online cu fel de fel de rețete apetisante. Cum ne aflăm în perioada postului Paștelui, superba cântăreață le-a prezentat celor care îi urmăresc conturile de socializare o rețetă de ardei umpluți de post.

Rețeta de ardei umpluți de post pregătită de Anna Lesko

Anna Lesko și-a obișnuit fanii din mediul online cu tot felul de activități casnice, pe care superba vedetă reușește să le prezinte într-o manieră caracteristică, îmbrăcată sumar și afișând gesturi lascive și incitante. Devenită deja celebră pentru stilul ei aparte, cântăreața le prezintă fanilor săi o mulțime de rețețe savuroase, pe care îi îndeamnă să le încerce. De această dată, a preparat o porție de ardei umpluți de post.

Ingrediente:

  • 10 morcovi
  • 4 legături de ceapă verde
  • verdeață, după preferințe
  • 700 g de orez bob rotund
  • 3 bucăți de zucchini
  • 8 bucăți ardei gras roșu și galben
  • 2 legături de pătrunjel
  • 400 g de pasta de tomate
  • sare și piper, după gust
Rețeta de ardei umpluți de post pregătită de Anna Lesko
Rețeta de ardei umpluți de post pregătită de Anna Lesko

Mod de preparare

Pentru început, se spală orezul în mai multe ape și se lasă la înmuiat în apă călduță. Între timp, se trece la tocat ceapa mărunt, apoi la dat prin răzătoarea mare zucchini, care, mai apoi, se pun la călit, împreună. Se adaugă apoi morcovul, dat tot prin răzătoarea mare, și se amestecă bine.

La pasul următor, toate aceste ingrediente se iau de pe foc și se amestecă bine cu orezul, după care se adaugă verdeața tocată mărunt. Se condimentează cu sare și piper, după gust, după are se amestecă din nou, pentru a se întrepătrunde gusturile.

În compoziția obținută se adaugă circa 4 linguri de pastă de tomate și, după ce a fost încorporată bine, totul este pregătit pentru următorul pas.

Acum, se iau ardeii, se spală bine, li se scoate cotorul dar cu grijă în așa fel încât să fie păstrat acel „acoperiș” al ardeiului umplut. Se trece la umplerea acestora, după care se pun, unul câte unul, într-o oală încăpătoare.

Citește și: Desertul care te va cuceri pe loc! Cum faci acasă rondele de măr împletite în foietaj. Rețeta specială a Annei Lesko

Potrivit rețetei Annei Lesko, restul de pastă de tomate se pune în apa în care fierb ardeii, pentru un gust mult mai savuros. Se fierb la foc moderat, acoperiți.

Spor în bucătărie și poftă bună!

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...