Rețete

Cele mai delicioase rețete culinare sunt aici. Verifică sutele de feluri de mâncare care îți vor atinge punctele sensibile ale papilelor gustative. Cei mai iscusiți bucătarii din România îți oferă cele mai noi tehnici de gătit și te pregătesc pentru cele mai grele feluri de mâncare posibile. Nici desertul nu lipsește. Cele mai delicioase prăjituri îți sunt prezentate într-un format video ușor de urmărit.
Cea mai ciudată pizza. E mâncarea preferată a unei țări întregi unde italienii erau priviți rău

Cea mai ciudată pizza. E mâncarea preferată a unei țări întregi unde italienii erau priviți rău

Millionaire no.1 – cum faci un cocktail clasic un pic altfel, cu rom și sloe gin

Millionaire no.1 – cum faci un cocktail clasic un pic altfel, cu rom și sloe gin

Laptele de cartofi, noul înlocuitor al celui de vacă. Cum să îl pregătești simplu și rapid în casă

Laptele de cartofi, noul înlocuitor al celui de vacă. Cum să îl pregătești simplu și rapid în casă

Reţetă de brânzoaice cu ceapă verde şi telemea. Cei dragi le vor iubi, nu ai cum să dai greş

Reţetă de brânzoaice cu ceapă verde şi telemea. Cei dragi le vor iubi, nu ai cum să dai greş

Cum faci gogoşi poloneze. Paczki, reţeta care a înnebunit româncele

Cum faci gogoşi poloneze. Paczki, reţeta care a înnebunit româncele

Salată de vinete ca la mama acasă. Secretul reţetei, dezvăluit de gospodine

Salată de vinete ca la mama acasă. Secretul reţetei, dezvăluit de gospodine

Dulceaţă de bujori, o reţetă veche mai puţin cunoscută. E un adevărat deliciu

Dulceaţă de bujori, o reţetă veche mai puţin cunoscută. E un adevărat deliciu

Desertul savuros adorat de Regina Elisabeta. Cum prepari prăjitura servită la curtea regală

Desertul savuros adorat de Regina Elisabeta. Cum prepari prăjitura servită la curtea regală

Așa se coc vinetele cel mai bine. Trucul e folosit și la marile restaurante

Așa se coc vinetele cel mai bine. Trucul e folosit și la marile restaurante

Secretul lui chef Cătălin Scărlătescu pentru ciorba de burtă. Cel mai important ingredient

Secretul lui chef Cătălin Scărlătescu pentru ciorba de burtă. Cel mai important ingredient

De ce se înțeapă cartofii înainte să-i pui la fiert. Și marii bucătari procedează la fel

De ce se înțeapă cartofii înainte să-i pui la fiert. Și marii bucătari procedează la fel

Cum faci cel mai bun ostropel de pui. E reţeta care îţi aduce aminte de copilărie

Cum faci cel mai bun ostropel de pui. E reţeta care îţi aduce aminte de copilărie

Şniţele de pui, reţeta lui Chef Cătălin Scărlătescu. Ingredientul care schimbă tot, ies delicioase

Şniţele de pui, reţeta lui Chef Cătălin Scărlătescu. Ingredientul care schimbă tot, ies delicioase

Prăjitura Carpaţi, reţeta pe care orice gospodină trebuie să o ştie. Ingredientul care schimbă tot

Prăjitura Carpaţi, reţeta pe care orice gospodină trebuie să o ştie. Ingredientul care schimbă tot

Câtă apă se pune la orez când îl fierbi. Detaliile de care trebuie să ţină cont orice gospodină

Câtă apă se pune la orez când îl fierbi. Detaliile de care trebuie să ţină cont orice gospodină

Cum faci un cocktail clasic cu gin, vermut franțuzesc și caise, Claridge

Cum faci un cocktail clasic cu gin, vermut franțuzesc și caise, Claridge

Retetă pandişpan cu căpşuni. Care e secretul gospodinelor pricepute

Retetă pandişpan cu căpşuni. Care e secretul gospodinelor pricepute

Reţetă prăjitură cu bulion. Secretul desertului de post din copilărie

Reţetă prăjitură cu bulion. Secretul desertului de post din copilărie

Chec cu apă minerală. Reţeta e din caietul vechi al bunicii, trebuie să o încerci şi tu

Chec cu apă minerală. Reţeta e din caietul vechi al bunicii, trebuie să o încerci şi tu

Secretul pentru un ostropel de pui ca la mama acasă. Cum pregătești rețeta copilăriei

Secretul pentru un ostropel de pui ca la mama acasă. Cum pregătești rețeta copilăriei

Cum faci un cocktail clasic, Angel Face și înțelegi diferența dintre calvados și cognac

Cum faci un cocktail clasic, Angel Face și înțelegi diferența dintre calvados și cognac