Restaurantul fast-food care pune în pericol Mc’Donalds şi KFC vine şi în România. Ce produse vei găsi aici

Ana Chivu 01.11.2021, 12:20
Restaurantul fast-food care pune în pericol Mc’Donalds şi KFC vine şi în România. Ce produse vei găsi aici

Un restaurant de tip fast-food pune în pericol Mc’Donalds şi KFC. Acesta vine în sfârșit în atenția românilor care îl așteptau cu nerăbdare. Ce produse poți să găsești aici și de ce este mai special în ochii unor clienți?

Românii se vor bucura de un nou fast-food: ce produse fac tuturor cu ochiul?

Românii au parte de diversitate în dreptul preparatelor de tip fast-food pe care mulți le adoră. Mulți dintre oameni preferă să consume des acest tip de mâncare datorită aromelor deosebite sau din cauza timpului scurt pe care îl au la dispoziție când termină programul de lucru sau în pauzele de la muncă.

Copiii sunt cei care visează la astfel de produse, deși nu este recomandat ca acestea să fie consumate prea des. În România apare acum un nou restaurant care să-i bucure pe pofticioși. Concret, este vorba despre Popeyes, care se va deschide în 2022.

Sterling Cruise este firma care operează în franciză mai multe restaurante, printre care și Salad Box, iar acum aduce la noi în țară și altul nou, după ce a semnat un acord cu compania americană. Firma locală își dorește ca în următorii 10 ani să reușească să deschidă în România 90 de unități Popeyes.

„Suntem nerăbdători să dăm vestea cea mare în România, unde avem planuri ambițioase de a aduce țării unul dintre cele mai populare restaurante de pe glob când vine vorba de pui prăjit. Popeyes e unul dintre brandurile de restaurante cu cea mai rapidă creștere în SUA.

Pătrunderea pe piața din România demonstrează angajamentul nostru de a servi amestecul de mirodenii, arome și experiență pentru mai mulți oaspeți din întreaga lume”, a spus David Shear, preşedintele Popeyes pe pieţele internaţionale.

Nou restaurant fast-food în România
Nou restaurant fast-food în România

„Această nouă intrare pe piaţă va contribui la economia României”

Compania intenționează să ofere clienților o experiență de ‘cea mai bună clasă’ în restaurant și online. Restaurantele sunt gândite să aibă ecrane digitale de comandă, serviciu la mese, serviciu de comandă pe telefon și serviciu de livrare.

Purtătorul de cuvânt al companiei subliniază că aducerea restaurantului în România este o reușită de care cu siguranță se vor bucura toți clienții.

„Suntem incredibil de mândri că aducem faimosul Popeyes în România. Oaspeţii noştri vor adora experienţa Popeyes şi puiul incredibil care face acest brand atât de popular pe tot globul.

În plus, această nouă intrare pe piaţă va contribui la economia României prin crearea a sute de noi locuri de muncă în următorii ani. Nu puteam fi mai entuziasmaţi”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Sterling Cruise, conform Verdictfoodservice.

Urmăriți Impact.ro și pe