Cum arată o tânără acum, după ce nu a mâncat deloc fast food timp de 1 an. Noul look face înconjurul lumii FOTO

Cătălina Burghelea 20.10.2021, 12:46
Cum arată o tânără acum, după ce nu a mâncat deloc fast food timp de 1 an. Noul look face înconjurul lumii FOTO

O tânără de 22 de ani a reușit să-și șocheze familia și cunoscuții cu noul său look. Aceasta a slăbit 30 de kilograme în doar un an, după ce a renunșat complet la mâncare nesănătoasă de tip fast food. În prezent, blondina arată mai bine ca niciodată și face furori pe rețelele de socializare cu noua siluetă.

Transformarea spectaculoasă a unei tinere a devenit virală

Cora Henderson din Australia a reușit să își învingă dependența de fast food și să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme în decursul unui an. Tânăra dezvăluie că mama sa abia a recunoscut-o în momentul în care a văzut-o. cu multe kilograme în plus. Inițial, familia ei a crezut că a pățit ceva. Nimănui nu-i venea să creadă că blondina se îngrășase atât de mult.

A slăbit 30 de kilograme după ce a renunțat la fast food

Tânăra de 22 de ani a lucrat ca însoțitoare de zbor multă vreme, perioadă în care a fost dependentă de fast food. Se îngrășa pe zi ce trece, fără ca ea să conștientizeze acest lucru. Ajunsese să cântărească 95 de kilograme și se simțea din ce în ce mai rău. Când Cora Henderson și-a văzut familia pentru prima dată după trei luni, abia a recunoscut-o. Aceasta a spus că nu și-a dat seama cât de mult s-a schimbat fizic până nu și-a vizitat părinții în Grafton.

„Când m-a luat mama de la aeroport, abia m-a recunoscut. M-a așezat pe scaun și m-a întrebat dacă e totul în regulă. Mă gândeam că am luat în greutate, dar nu am realizat cât de mult și eram prea leneșă ca să fac ceva în privința asta. Cheltuiam cam 30 de dolari australieni (aproximativ 20 de euro) pe zi la McDonald’s”, a dezvăluit Cora.

Mânca tot timpul doar alimente nesănătoase

Cora, care lucrează acum într-un supermarket, după ce și-a pierdut slujba anterioară din cauza Covid, a spus că în timpul pauzelor de zbor se răsfăța cu fast-food, fără să-și dea seama că acesta este principalul motiv pentru care se simțea întotdeauna fără chef și letargică.

„Când aveam zboruri lungi, tot ce făceam era să ne așezăm în spate și să mâncăm cât să treacă timpul. Odată ce aterizam, mergeam direct la masă și optam doar pentru fast-food”, a spus Cora.

Și-a făcut abonament la sala de fitness

Ea spune că, în cele din urmă, și-a dat seama că mâncarea nesănătoasă nu îi face bine. O discuție serioasă cu mama sa a făcut-o să se înscrie la o sală de fitness. Și-a schimbat radical și meniul, a renunțat complet să mai mănânce fast food. Astfel, în doar un an, Cora a slăbit 30 de kilograme!

„Nu am făcut deloc mișcare în trecut. Era ultimul lucru la care mă gândeam”, a spus Cora.

„De fapt, mi-a afectat foarte mult sănătatea mintală. Să mănânc junk food mi-a afectat într-adevăr viața și modul în care mă simțeam. Mi-am interzis să mai mănânc junk food și am băut doar apă”, a dezvăluit blondina.

„De asemenea, am început să mănânc foarte multe proteine ​​și legume și am tăiat complet zahărul din alimentație”, a completat aceasta.

Blondina se bucură de mare succes pe rețelele de socializare

În timp ce primele 20 de kilograme s-au topit rapid, ultimele 10 kilograme au fost cea mai mare provocare pentru Cora. Greutatea ei a stagnat ceva timp la 75 kg, însă nu a demoralizat-o. În cele din urmă, a reușit să scape și de ultimele kilograme în plus.

„Mă simt atât de uimitor acum. Te schimbi ca persoană”, a explicat Cora.

Colaj foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...