Şi-a dus copiii la fast-food, dar pentru el nu a comandat nimic. Motivul a emoţionat pe toată lumea

Antonia Iacobescu 04.07.2021, 17:33
Şi-a dus copiii la fast-food, dar pentru el nu a comandat nimic. Motivul a emoţionat pe toată lumea

Un bărbat din Manila, Filipine, a reușit să impresioneze pe toată lumea până la lacrimi, după ce și-a dus cele două fetițe la fast-food. Tatay Ryan își crește singur cele două micuțe, iar în martie 2017, o imagine cu el și fetele a devenit virală pe internet.

La vremea respectivă, Tatay Ryan a fost fotografiat la un fast-food alături de cele două fiice ale sale.

Bărbatul și-a dat ultimii bani pentru a le lua de mâncare fiicelor sale

Fotografia cu pricina a ajuns imediat pe internet, iar cei mai mulți au putut observa că bărbatul nu-și comandase nimic de mâncare, ci preferase să cumpere doar pentru micuțele lui. Cât timp fetele au mâncat, bărbatul le-a privit liniștit.

Cel care l-a fotografiat pe Tatay Ryan a dezvăluit că bărbatul nu a luat niciun fel de mâncare pentru el deoarece nu i-au mai ajuns banii.

Pentru ca fiicele lui, Rose Ann și Rose Mae, să se bucure de o masă îmbelșugată, Tatay Ryan și-a dat și ultimii bani din buzunar.

După ce imaginea a devenit virală pe internet, conducerea restaurantului fast-food a decis să îl ajute pe bărbat și pe copiii lui. Astfel, Tatay a putut cumpăra mâncare pentru familia lui și nu a plătit niciun ban.

Mai mult de atât, bărbatul le-a sărbătorit zilele de naștere ale celor mici în localul respectiv. Emoționat, bărbatul a izbucnit în lacrimi și le-a mulțumit celor care l-au ajutat.

Localnicii din zona au fost impresionați de cazul trist al bărbatului, așa că i-au făcut un cont de Facebook pentru ca el să țină legătura cu cei care vor să-l ajute pe viitor.

Un restaurant fast-food face angajări în masă la noi în țară

Unul dintre cele mai cunoscute restaurante de tip fast-food din România face angajări în masă. Cei interesați pot ajunge să primească salarii de până la 3.400 de lei, plus prime și multe alte bonusuri. Despre ce companie este vorba și cât de ușor se poate intra acolo?

KFC deține 83 de restaurante în portofoliu pe tot teritoriul României, iar în prezent are peste 3.000 de angajați. De asemenea, fiecare unitate are echipe de aproximativ 35-60 de angajați în funcție de tipul de restaurant, precum: food court, Drive-Thru sau stradal. Totodată, KFC face parte din Sphera Franchise Group S.A, care este cel mai mare grup din industria food service din România.

Potrivit informațiilor dintr-un comunicat citat de incont.stirileprotv.ro, KFC recrutează peste 400 de oameni pentru posturile de lucrător în bucătărie, bucătar și casier, în orașe precum București, Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov, Ploiești, Târgoviște, Oradea și Arad. De asemenea, serviciul KFC Delivery are și 32 de posturi disponibile pentru curier în București.

Urmăriți Impact.ro și pe