Replica genială a lui Pavel Bartoș despre banii pe care îi încasează la Românii au talent. Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos

Iancu Andreea 12.04.2021, 23:17
Replica genială a lui Pavel Bartoș despre banii pe care îi încasează la Românii au talent. Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos

Apariția pe scena Românii au talent a unui grup de tinere domnișoare a stârnit un dialog hazliu între cei doi amfitrioni ai emisiunii. Pavel Bartoș și Smiley au deschis discuția despre banii pe care îi încasează la Românii au talent și au creat un moment de excepție.

Ce spune Pavel Bartoș despre banii pe care îi încasează la Românii au talent. Replica neașteptată a lui Smiley

Ediția cu numărul 20 a show-ului de talente a adus pe scenă un grup de fete din Bârlad, tinere dansatoare, care au adus multă energie în fața micilor ecrane. Acestea au făcut un spectacol de zile mari și au reușit să îi impresioneze pe jurați. Pentru că spectacolul a fost atât de frumos, Smiley s-a gândit să facă o remarcă excepțională, care l-a făcut pe Pavel Bartoș să deschidă discuția despre banii pe care îi încasează la Românii au talent.

Pentru că Andi Moisescu tocmai fusese infectat cu noul coronavirus la momentul filmărilor, locul său a fost ocupat de către Smiley, care a devenit astfel parte din juriul show-ului de talente. După ce tinerele din trupa „Magic Girls” și-au încheiat numărul, jurații s-au arătat impresionați de prestație, mai cu seamă că acestea formau un grup de puțină vreme.

Se iau niște căpșuni, un albuș de ou, niște zahăr, bagi mixerul acolo și obții spumă de căpșuni. Poți să pui și la rece puțin, a fost comentariul lui Florin Călinescu după prestația tinerelor.

Magic Girls, trupa care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent
Magic Girls, trupa care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent

Smiley și Pavel, dezamăgiți de rolul de moderator de la Românii au talent

Având privilegiul de a urmări spectacolul din primul rând, Smiley s-a gândit la colegul său, Pavel Bartoș, alături de care obișnuiește să petreacă timpul în culisele show-ului de la Pro TV. Mândru de noua postură de jurat, artistul i-a mărturisit lui Pavel să priveliștea și numerele sunt cu adevărat spectaculoase de la masa juriului.

Am un mesaj pentru colegul meu, Pavel Bartoș. Băi, Pavel, se vede mult mai bine din față. Coregrafiile arată senzațional din față, a afirmat Smiley după momentul fetelor.

Și atunci, noi de ce, ca proștii, stăteam aici?, s-a întrebat cu mult umor Pavel Bratoș.

Dialog amuzant între Smiley și colegul său, Pavel Bartoș
Dialog amuzant între Smiley și colegul său, Pavel Bartoș

„Și la banii pe care îi luăm…”

Dialogul celor doi a fost unul cu adevărat spumos, Pavel fiind dezamăgit de postura de moderator, dar și de salariul pe care îl încasează la final de lună. Pentru a-i mai alina supărarea, Andra s-a gândit să îi ofere actorului oportunitatea de a vota și el în cadrul numărului tinerelor din Bârlad.

Smiley: „Dintr-o parte nu e ce trebuie…M-am simțit privilegiat să văd momentul de aici, din față. Trebuie să vii și tu aici, Pavele.”
Pavel Bartoș: „Adevărul e că și la banii pe care îi luăm merităm să vedem numărul dintr-o parte.”
Andra: „Mă gândeam la Pavel, oare ce ar vota el acum? Mai ales că a văzut numărul cu greu.”
Bartoș: „Noi, ca moderatori, trebuie să susținem pe toată lumea, așa că din partea mea, dacă mă lasă Andra să votez, aveți un mare DA.”
Andra: „Așadar, aveți 4 de DA și unul în plus de la Pavel. Ne vedem data viitoare.”

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...