Florin Călinescu, derapaj de amploare la Românii au talent. Ce i-a putut spune lui Andi Moisescu. Toată lumea a auzit

Ioana Bucur 09.04.2021, 21:37
Florin Călinescu, derapaj de amploare la Românii au talent. Ce i-a putut spune lui Andi Moisescu. Toată lumea  a auzit

Florin Călinescu, derapaj de amploare la Românii au talent. Ce i-a putut spune lui Andi Moisescu, abia diagnosticat cu Covid-19 și izolat la domiciliu. Replica juratului i-a lăsat mască pe colegii din emisiune. Replica fabuloasă a juratului „carantinat”.

Florin Călinescu, derapaj de amploare la Românii au talent

Florin Călinescu, derapaj de amploare la Românii au talent. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce Andi Moisescu fusese depistat pozitiv cu SARS-CoV-2. Cu toate că nu avea cum să fie prezent fizic la masa juraților, locul său fiind ocupat, temporar, de Smiley, Moisescu a participat la etapa de preselecții de acasă, prin video conferință. Într-o pauză de filmări, Andra îl întreabă dacă are mâncare și s-a oferit să treacă să îi lase în fața ușii provizii sau orice și-ar mai fi dorit.În stilu-i caracteristic, și Florin Călinescu și-a oferit ajutorul.

Florin Călinescu: – Îți dorești să mănânci ceva în seara asta, când plec de aici?

Andi Moisescu: – Bă, am niște chestii comandate… or fi scuipat ăia prin ele, acum nu mai contează, a replicat juratul, râzând.

Florin Călinescu: – Ce mai contează, măi? Noi tot ce am comandat, ne-am c***t pe noi!

Andra: – Andi, ce vrei să mănânci? Îl trimit pe Sorin să îți lase la poartă. Serios. Dacă ai nevoie de ceva zilele astea, să îmi zici.

Andi Moisescu: – Sunt în regulă.

Florin Călinescu a dus gluma mai departe, propunându-i lui Andi Moisescu un alt tip de..servicii. Replica lui a venit imediat, stârnind un val de reacții la masa juraților

„Știi corul vânătorilor? Vrei să îți aduc corul sugătoarelor din Austria? Bine, nu o să te atingă. Deci înainte își bagă azot lichid în gură, jur. N-ai văzut așa ceva în viața ta. Trebuie să îți pui mănuși și căciuliță”, a revenit Florin Călinescu cu o replică indecentă. „Ai Gold membership la ei?”, a spus Andi, mai în glumă, mai în serios.

Florin Călinescu, derapaj de amploare la Românii au talent
Florin Călinescu, la Românii au talent

„Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?”

Nu este primul derapaj al juratului la Românii au talent. Recent, Florin Călinescu a fost scos din minți de un tiltul apărut în presă: „Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump apierdut alegerile în SUA. Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?”, a spus Florin Călinescu, care apoi a început să citească versuri de pe ecranului telefonului:

„I-auzi: în seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă.” Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway (n.r. un romancier) sau Shakespearul p**i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…”, a spus indignat Florin Călinescu la Românii au talent.

Reacția lui i-a luat prin surprindere pe colegii de la masa juraților. Alexandra Dinu, neștiind despre cine este vorba, a întrebat nedumerită „Cine?”. Andra, încercând să detensioneze atmosfera, dar neînțelegând ce legătură aveau versurile cu titlul tocmai citit de Călinescu, i-a explicat că este vorba despre o interpretă de muzică populară din Cluj. „O cântăreață de muzică populară din Cluj. Ce legătură are (n.r. versurile citite de Florin Călinescu) cu…”, a replicat imediat Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...