Smiley, mărturisire neaşteptată la Românii au talent. Dansatoarea la bară care l-a făcut praf: “Mă simt dezvirginat”

Ioana Bucur 09.04.2021, 23:07
Smiley, mărturisire neaşteptată la Românii au talent. Dansatoarea la bară care l-a făcut praf: “Mă simt dezvirginat”

O bruntetă superbă l-a făcut să înghită în sec! Smiley, mărturisire neaşteptată la Românii au talent. Natalia este dansatoarea la bară care l-a făcut praf. De ce a ajuns juratul să spună că s-a simțit „dezvirginat”.

Smiley, mărturisire neaşteptată la Românii au talent

Sunt șanse mari ca ediția de vineri, 9 aprilie să fie interzisă în casa lui Smiley. Artistul ar putea da de necaz dacă Gina Pistol vede imaginile incendiare cu Natalia Tatarintseva, dansatoarea la bară care l-a făcut praf! Concurenta, în vârstă de 30 de ani, a venit tocmai din Ucraina pentru a face spectacol pe scena de la Românii au talent și a reușit din plin. Natalia a fost sportivă de performanță. În urmă cu mai bine de un deceniu, când avea doar 19 anim vârstă a care cele mai multe tinere abia încep să se gândească la o carieră, ea ajunsese deja în punctul în care se întreba care va fi următorul capitol din viața ei. A descoperit dansul la bară dintr-o pură întâmplare și n-a avut nevoie de mai mult de cinci minute pentru a-și da seama exact care îi va fi „următorul pas”.

„Pentru mine, e ca un sport. E distractiv și totodată parcă îmi cântă corpul și trebuie să arăt asta lumii. Cred că talentul meu este să hipnotizez prin dans. În fiecare zi, când mă antrenez, caut să găsesc modalitatea prin care să hipnotizez lumea cu dansul meu. Am început acum 11 ani, când aveam 19 ani. Făceam gimnastică ritmică și mă întrebam ce voi face mai departe. Care va fi următorul pas? M-am hotărât să găsesc ceva care să combine sportul cu dansul. Așa a început dansul la bară pentru mine. Înainte de asta, eram profesoară de stretching. Când am început să predau, la același studio, în camera alăturată erau niște bare și o fată mi-a spus că trebuie să încerc, pentru că sunt frumoasă, că am picioarele frumoase și niște forme perfecte. După cinci minute, mi-am spus și m-am decis că acesta va fi următorul meu pas. Știam deja că există competiții mondiale și mi-am zis că acesta va fi primul meu țel: să merg la campionatul mondial și să-l câștig” a povestit Natalia.

Natalia a explicat că dansul la bară nu este rușinos și nu trebuie confundat cu striptease-ul: „Nu este doar despre dezbrăcat sau sport. Este și un stil de viață. Uneori mă trezesc dimineața și simt nevoia să exersez la bară. Pentru femei, este o modalitate de a arăta cât sunt de spectaculoase ”, a mai spus concurenta, înainte de a urca pe scena de la Românii au talent.

Smiley, mărturisire neaşteptată la Românii au talent
Natalia Tatarintseva, la Românii au talent

„Mă simt dezvirginat”

Smiley a înghițit în sec chiar de la primele mișcări ale Nataliei pe scenă. La sfârșitul momentului care i-a lăsat mască pe toți cei patru jurați ai show-ului, comentariile parcă nici nu-și mai aveau rostul, părerile fiind evidente:

„Câtă frumuseţe, câtă duioşie în felul tău de a aborda un lucru atât de greu. Certitudinea mea e că este foarte greu să dansezi la bară atât de încet, efortul este mult mai mare”, a spus Florin Călinescu. „A fost superb acest act artistic, eu sunt fân, mă uit la astfel de momente. Îmi plac foarte mult, iar tu ai fost superbă, bravo!”, a completat Alexandra Dinu.

Prezentatorul transformat în jurat, în perioada în care Andi Moisescu, infectat cu SARS-CoV-2, a lipsit de la filmări, a savurat fiecare moment al numărului, făcând o dezvăluire neașteptată:

„Natalia, toate mişcările tale au apărut ca sunt sub apă. La un moment dat uitasem să respir, îmi ţineam respiraţia. Eram atât de atent la fiecare mişcare încât nu îmi venea să cred că eşti în faţa noastră, că eşti în carne şi oase. Este primul număr de pole dance pe care îl văd din faţă, în cei 11 ani din emisiune. Mă simt dezvirginat în seara asta”, a spus Smiley.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...