Rebelul Marius Constantin, relație bombă cu o cântăreață de 23 de ani. Tânăra arată fabulos

Corina Oprea 05.06.2023, 09:01

Marius Constantin este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști de la noi din țară. Pe lângă reușitele din sport, se pare că a mai bifat una și în plan sentimental. Fotbalistul din Superliga s-a combinat cu una dintre cele mai râvnite artiste ale momentului, care șochează atât cu talentul său incomparabil, dar și cu frumusețea orbitoare.

Marius Constantin și-a făcut iubită celebră și tânără

Marius Constantin, fost jucător la Rapid, FC Vaslui sau Universitatea Craiova, și-a făcut o nouă iubită! Fotbalistul a dat lovitura atât în sport, dar și în plan sentimental, unde s-a cuplat cu o artistă celebră de la noi din țară. Este cunoscută drept Perla Banatului și are o voce bună, cu care a reușit să cucerească inimile românilor.

Mai exact, se iubește cu celebra Miruna Lazea, o artistă de doar 23 de ani. Astfel, este cu 15 ani mai tânără decât îndrăgitul fotbalist al românilor, dar nu pare să o deranjeze deloc diferența de vârstă dintre ei. Cei 15 ani nu se observă și pare că sunt fericiți împreună.

Interpreta a publicat câteva fotografii alături de Marius Constantin pe Instagram, semn că cei doi au o relație. Nu a declarat nimic despre acest aspect dar, când cineva a întrebat-o în comentarii de ce a ales un fundaș li nu un atacant, aceasta a dat un răspuns plin de umor:  ”Aveam nevoie de cineva care să mă apere”

Ce zice artista despre căsătorie

Perla Banatului este iubită de o mulțime de oameni și are mulți fani în toată țara. Se întreabă, însă, care este viața ei sentimentală, după ce s-a zvonit de mai multe ori că ar fi căsătorită. Mai multe guri rele spuneau că ar avea o relație despre care, însă, nu ar vrea să vorbească public și ar ține-o ascunsă.

Invitată în emisiunea lui Măruță, Miruna Lazea a avut ocazia să abordeze acest subiect și să clarifice situația. A ales să le răspundă curioșilor și să nu îi lase să mai tragă concluzii pripite. Astfel, a precizat clar că nu este măritată și nici nu are de gând să facă prea curând acest pas.

Miruna Lazea: Am fost în Las Vegas, am fost în Los Angeles.

Cătălin Măruță: Te-ai măritat?

Miruna Lazea: Nu m-am măritat. Asta e veche. Asta nu se schimbă. Momentan nu că am alte planuri.

Urmăriți Impact.ro și pe