Îl mai recunoști? El este fotbalistul care a jucat la FCSB, Dinamo și Rapid. Transformarea e radicală

Ana-Maria Tudor 05.05.2023, 11:32
Îl mai recunoști? El este fotbalistul care a jucat la FCSB, Dinamo și Rapid. Transformarea e radicală

Fostul mijlocaș și-a început cariera în fotbal la U Cluj, apoi a fost transferat la echipa Ștefan cel Mare. După un singur sezon, el a fost cedat la Gloria Bistrița, iar de acolo a fost transferat la Pandurii Târgu Jiu. Aici, el și-a impresionat fanii prin prestațiile sale excelente, ceea ce l-a făcut remarcat de FCSB. În 2010, acesta a fost transferat la echipa roș-albastră.

Fostul jucător este de nerecunoscut

Alexandru Păcurar, fost fotbalist la Dinamo, FCSB și Rapid, a suferit o schimbare radicală de imagine și stil de viață. Fostul jucător, care a adunat doar 6 meciuri și un gol la actuala vicecampioană a României, a recunoscut că nu a fost mereu profesionist în cariera sa și a încercat să „păcălească” fotbalul în unele momente. La 6 ani de la retragere, Păcurar și-a descoperit pasiunea pentru sala de forță și petrece acum în jur de o oră și jumătate zilnic acolo. Efectele sunt evidente și Păcurar este de nerecunoscut față de cum arăta în perioada când juca fotbal profesionist.

”După ce am lăsat fotbalul, am prins microbul cu sala și sunt foarte atent la ceea ce mănânc. Evit mult prăjelile și carnea. Sincer, acum e un paradox, în perioada în care mă aflam în activitate nu eram fotbalist profesionist și fugeam de antrenamente”, spune fostul mijlocaș potrivit gsp.ro

Alexandru Păcurar a declarat că în trecut făcea antrenamentele mai mult din obligație. Însă acum, el petrece aproximativ o oră și jumătate la sală și îi place că are un tonus fizic și psihic bun. Păcurar merge la sală de 6 ori pe săptămână și combină cu tenisul de câmp sau tenisul cu piciorul timp de două sau trei zile.

Potrivit informațiilor de pe gsp.ro, Alexandru Păcurar a afirmat că perioada petrecută la Pandurii Târgu Jiu a fost cea mai frumoasă din cariera sa. Acesta a jucat pentru clubul din Târgu Jiu timp de 4 ani, ca și căpitan al echipei și fiind foarte iubit de toți oamenii din club. Păcurar a mărturisit că, dacă ar fi să aleagă între Pandurii, Steaua sau Dinamo, ar alege echipa gorjeană.

În plus față de activitățile sale sportive, Alexandru Păcurar s-a implicat și în lumea afacerilor, fiind proprietarul unei companii de taximetrie și al unui spațiu comercial. Deși a fost aproape să preia, împreună cu Cristi Pojar, departamentul de scouting al echipei „Șepcile Roșii” acum câțiva ani, fostul jucător nu mai dorește să se întoarcă la fotbal.

Urmăriți Impact.ro și pe