Real Madrid și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. Fanii vor avea o surpriză de proporții

Marian Cărăvan 31.07.2020, 14:42

Campioana Spaniei și-a prezentat vineri echipamentul pentru sezonul viitor. Real Madrid va avea tradiționalul echipament alb pentru meciurile de acasă, noutatea venind în privința echipamentului pentru jocurile din deplasare. Fanii vor avea o surpriză de proporții.

Surpriza pentru fanii lui Real Madrid. Noutatea de pe echipament

Real Madrid a terminat sezonul pe primul loc, cu un avans de cinci puncte față de marea rivală Barcelona. Până la următoarele meciuri oficiale, campionii și-au prezentat noile echipamente. Dacă pentru meciurile de acasă, sponsorul tehnic al clubului a păstrat culoarea tradițională, „blanco”, tricourile din deplasare vor avea o culoare extravagantă. În acest caz, alegerea a fost culoarea roz, cu accente de negru. Va fi într-adevăr o surpriză pentru fanii campioanei Spaniei.

Galacticii lui Zinedine Zidane pot purta pentru prima dată noile echipamente la meciul cu Manchester City din optimile UEFA Champion League. Madrilenii au pierdut meciul tur cu 2-1, iar manşa secundă poate fi anulată după ce Mariano de la Real a fost diagnosticat cu COVID-19.

 

Misiune grea în Liga Campionilor

Real Madrid va juca pe 7 august împotriva lui Manchester City, în manșa retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Elevii lui Zinedine Zidane nu vor avea deloc o misiune ușoară în Anglia, după ce au fost învinși în tur, pe „Santiago Bernabeu”, cu 2-1. Dacă vor trece de Manchester City, galacticii se vor duela apoi cu învingătoarea „dublei” dintre Juventus și Olympique Lyon. În semifinale, Real Madrid ar putea da peste rivala Barcelona.

Cum ar arăta sferturile de finală din UEFA Champions League:
Real Madrid (ESP) / Manchester City (ENG) – Lyon (FRA) / Juventus (ITA)
Leipzig (GER) – Atletico (ESP)
Napoli (ITA) / Barcelona (ESP) – Chelsea (ENG) / Bayern Munchen (GER)
Atalanta (ITA) – Paris Saint-Germain (FRA)

Semifinalele din UEFA Champions League:
Sfertul 1 (Real Madrid / Manchester City – Lyon / Juventus) – Sfertul 3 (Napoli / Barcelona – Chelsea/ Bayern Munchen)
Sfertul 2 (Leipzig – Atletico) – Sfertul 4 (Atalanta – Paris Saint-Germain)

Urmăriți Impact.ro și pe