Reacție incredibilă a lui Vladimir Putin după ce a fost acuzat că vrea să anexeze Republica Moldova. ”E prea devreme”

Ana Anitoiu 12.10.2020, 14:03
Reacție incredibilă a lui Vladimir Putin după ce a fost acuzat că vrea să anexeze Republica Moldova. ”E prea devreme”

Liderul rus Vladimir Putin a avut o reacție incredibilă, după ce a fost acuzat că vrea să anexeze Republica Moldova și alte țări.

Până când ar vrea Vladimir Putin să anexeze Republica Moldova

Potrivit fostului președinte al Georgiei, Mihail Saakashvili, liderul rus ar plănui să anexeze Republica Moldova, precum și Georgia, Armenia, Belarus, și o mare parte din Ucraina, până în anul 2024.

”Putin are planuri să anexeze Georgia, Armenia, Moldova, Berlarus și o mare parte din Ucraina, mai puțin vestul”, a spus fostul președinte al Georgiei, într-un interviu ce a fost preluat de presa din Rusia.

Intenția lui Vladimir Putin, potrivit fostului președinte al Georgiei, ar fi să oblige aceste țări să își declare neutralitatea, să le slăbească liderii și să refacă URSS. Totul până în anul 2024.

Ce reacție a avut Vladimir Putin, după ce a fost acuzat că vrea să anexeze Republica Moldova

La aceste acuzații conform cărora Vladimir Putin ar intenționa să anexeze Republica Moldova și alte țări, administrația prezidențială rusă a reacționat cu afirmația: ”Nu există astfel de planuri”.

De asemenea, Rusia nu negociază cu Georgia un statut de neutralitate al țării, conform purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Anul trecut, Vladimir Putin a spus că este prea devreme să vorbească despre anul 2024 și să explice ce planuri are după ce i se va încheia mandatul de președinte.

Reacție incredibilă a lui Vladimir Putin după ce a fost acuzat că vrea să anexeze Republica Moldova. ”E prea devreme”

Însă, un scenariu, conform Bloomberg, ar fi acela în care Vladimir Putin ar rămâne la putere. Ar urma să ocupe funcția de premier, dar cu puteri sporite.

Vladimir Putin, care a împlinit vârsta de 68 de ani, e data de 7 octombrie, i-a transmis un avertisment, la începutul acestei luni, lui Emmanuel Macron. Liderul rus i-a spus omologului său francez, într-o discuție cu privire la situaţia din Belarus, că orice încercare de amestec în afacerile unui stat suveran este ”inadmisibilă”.

Emmanuel Macron a promis să intervină pentru a ajuta într-o mediere în criza politică din Belarus. ”Obiectivul este o tranziţie paşnică, eliberarea persoanelor care rămân în închisoare din cauza opiniilor lor politice şi organizarea unor alegeri într-un cadru liber, sub supraveghere internaţională”, a spus președintele francez.

Vladimir Putin, scos din sărite de un jurnalist

Recent, Vladimir Putin a avut o reacție nervoasă, după ce un jurnalist a avut o tentativă de a-l întreba ceva despre familia lui. Președintele rus i-a spus reporterului că ”behăie degeaba”, după ce acesta tușit cu subînțeles.

Mai exact, jurnalistul l-a întrebat pe Vladimir Putin cine este persoana cu cea mai mare autoritate pentru nepoţii săi. Președintele a spus că fiica lui a început deja să-i învețe ”ce înseamnă viața”.

Apoi, jurnalistul a întrebat despre care dintre cele două fiice ale lui este vorba. Se știe că Putin își ține două fiice, Maria şi Ekaterina, departe de lumina reflectoarelor.

”Ce contează?”, a întrebat Putin. Apoi, după ce jurnalistul a tușit cu subînțeles, președintele rus s-a dezlănțuit. ”Degeaba behăiţi!”, i-a spus el, la care jurnalistul a replicat că nu  a behăit, ci a tușit.

”Cu atât mai mult. Nu aveţi de ce tuşi. Nu trăiţi viaţa mea şi nu înţelegeţi ce înseamnă problemele de securitate. Când o persoană este departe de toate astea, nu le observă pur şi simplu”, a mai spus Vladimir Putin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...