Amanta lui Vladimir Putin, dispărută fără urmă în mod misterior. Ce s-a întâmplat cu Alina Kabaeva

Mirabela Vasile 09.10.2020, 15:30
Amanta lui Vladimir Putin, dispărută fără urmă în mod misterior. Ce s-a întâmplat cu Alina Kabaeva

Amanta lui Vladimir Putin a dispărut fără urmă în mod misterios. Se pare că Alina Kabaeva, femeia considerată de ani buni amanta președintelui rus, nu a mai avut o apariție publică de cel puțin doi ani. Toată lumea se întreabă dacă aceasta a hotărât să fie mai discretă sau dacă este vorba chiar despre o dispariție.

Cum a dispărut de fapt amanta lui Vladimir Putin fără urmă în mod misterios

Fosta campioană la gimnastică ritmică venea pe lume chiar în anul în care Putin se căsătorea. Se întâmpla în 1983 în Taşkent, Uzbekistan. an în care Vladimir Putin era doar agent KGB. Aproape două decenii mai târziu, cănd Alina a devenit campioană olimpică la Sydney, cei doi s-au cunoscut. După ce a reușit să câștige bronzul, acesta a fost numită ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

Chiar dacă îi despart 31 de ani, pe el l-a atras frumusețea femeii. La ea a fost vorba despre puterea și atitudinea unuia dintre cele mai puternici oameni din lume. De altfel, nici căsătoria cu soția sa Liudmila Alexandrovna nu e văzută cu ochi buni. Cei doi s-au căsătorit doar pentru ca Putin să poată pleca într-o misiune în străinătate, unde era trimis de KGB. Totodată, nici Liudmilei nu i se permiteau aparițiile publice. Astfel, după relația cu Alina, soția lui a fost mutată într-o vilă din Sochi.

Vladimir Putin s-a ingrijit insa de fiice lui, chiar daca s-a separat de sotia lui
Vladimir Putin s-a ingrijit insa de fiice lui, chiar daca s-a separat de sotia lui

După o perioadă, se pare că soția lui a fost internată într-un spital de psihiatrie, iar Vladimir Putin își anunța în 2013 separarea de Liudmila. Și asta la 30 de ani de la căsătorie. Aceasta s-a mutat la Biarritz, cu actualul ei partener. Cei doi trăiesc într-o vilă de șase milioane de euro, iar femeia pare că abia acum descoperă ce înseamnă fericirea.

Ce meserie a îmbrățișat Alina Kabaeva, după ce l-a cunoscut pe Vladimir Putin

Vorbind din nou despre amanta lui Putin, trebuie să știm că presa locală are interzis la subiectele legate de Alina Kabaeva. Există moguli de presă sau jurnalişti care au de suferit de pe urma articolelor care o menţionează. Încă de la debutul speculaţiilor legate de această relaţie extraconjugală, cenzura a fost aplicată drastic. Unele publicaţii au fost închise, iar patronii au sfârșit în faliment.

Acuzată de dopaj, fosta gimnastă a trebuit să se retragă în 2001. Astfel, în 2007,a adoptat reconversia profesională. Aceasta a luat calea politică. Duma de Stat a pus-o pe listele partidului Rusia Unită. Ea a devenit vicepreşedinta diviziei de tineret. În 2014 renunţa la politică şi se angaja în holdingul National Media Group, care lucrează cu Netflix.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI