Kate Middleton, dezamăgită de dezvăluirile făcute de Meghan. “Reţinută şi abătută. A fost foarte greu”

Iancu Andreea 18.03.2021, 15:05
Kate Middleton, dezamăgită de dezvăluirile făcute de Meghan. “Reţinută şi abătută. A fost foarte greu”

Interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry l-au oferit lui Oprah Winfrey a făcut-o pe Kate Middleton să fie dezamăgită de dezvăluirile cuplului. Ducesa de Cambridge pare să nu fi primit prea bine subiectul deschis de Meghan, iar acest lucru s-a observat din comportamentul recent al lui Kate. Surse apropiate ducesei au dezvăluit care este starea de spirit a acesteia după declarațiile Ducilor de Sussex.

Controversele din spatele scandalului dintre Meghan și Kate. Ce dezvăluiri a făcut soția Prințului Harry

Apariția celor doi soți în interviul lui Oprah Winfrey a stârnit un scandal uriaș în cadrul Casei Regale britanice. Dincolo de acuzațiile de rasism aduse unora dintre membrii familiei, după ce s-a pus problema dacă micuțul Archie s-ar fi născut cu pielea mai închisă la culoare, Meghan a făcut mai multe dezvăluiri care o privesc pe Kate Middleton, cumnata sa. Deși la un moment dat presa britanică scria că Meghan Markle este cea care ar fi făcut-o să plângă pe Ducesa de Cambridge înainte de nuntă, varianta soției lui Harry arată contrariul. Noile afirmații ale lui Meghan au făcut-o pe Kate Middleton să fie dezamăgită de către cumnata sa.

În cadrul controversatului interviu, Meghan a declarat că, în realitate, Kate este cea care a făcut-o să plângă cu puțin timp înainte de nunta sa cu Prințul Harry. Iar afirmația actriței a fost dublată de faptul că Ducesa de Cambridge și-ar fi cerut scuze.

Toată lumea în cadrul instituţiei (casa regală – n.r.) ştia că acest lucru nu era adevărat, a mărturisit Meghan, referindu-se la zvonurile că ea ar fi făcut-o pe Kate să plângă. Actița a menționat că acela a fost doar începutul unei “adevărate campanii de denigrare”, dar şi “un punct de cotitură” în relația sa cu familia regală britanică.

– Ai auzit spunându-se despre tine că ai făcut-o pe Kate Middleton să plângă? a întrebat-o Oprah Winfrey.

– Am auzit despre asta.

– Ai auzit despre asta?

– A fost un moment de cotitură.

– Ai făcut-o pe Kate să plângă?

– Nu. S-a întâmplat invers.

– Explică-ne ce vrei să spui.

– Cu câteva zile înainte de nuntă, ea (Kate) a fost supărată în legătură cu ceva. Avea dreptate în problema respectivă, care avea legătură cu rochiile domnişoarelor de onoare. M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit, a spus Meghan în cadrul interviului.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, alături de Oprah Winfrey
Prințul Harry și soția sa, Meghan, alături de Oprah Winfrey

Kate Middleton, dezamăgită de declarațiile lui Meghan

Dezvăluirile făcute de cei doi Duci de Sussex au agitat spiritele în Marea Britanie, familia regală păstrându-și deocamdată reacțiile în interiorul ușilor închise. Cu toate acestea, Katie Nicholl, jurnalista specializată în familia regală a Marii Britanii, a vorbit despre modul în care a reacționat soția lui William după ce numele său a fost pronunțat în cadrul interviului din fața lui Oprah Winfrey. Kate Middleton s-ar fi arătat dezamăgită de Meghan și dezvăluirile cu privire la evenimentele de dinaintea nunții.

A fost foarte greu pentru Kate în ultimele zile, dar ducesa și-a respectat angajamentele oficiale. Oamenii au observat că părea abătută și reținută. În culise, era tristă, dezamăgită și rănită. Din ce am aflat, există mai multe variante (n.r. despre cearta de dinainte de nuntă), nu doar cea prezentată de Meghan. Kate credea că totul s-a rezolvat, astfel încât redeschiderea discuției despre acest subiect a fost umilitoare. Kate nu poate răspunde acestor acuzații, iar Harry și Meghan știu foarte bine acest lucru, a declarat Katie Nicholl pentru publicația britanică OK! Magazine.

Urmăriți Impact.ro și pe