Viața lui Meghan Markle. Deși a renunțat la titlul regal, este și ea o ”prințesă a inimilor”

Daria Petrescu 10.03.2021, 23:13
Viața lui Meghan Markle. Deși a renunțat la titlul regal, este și ea o ”prințesă a inimilor”

Meghan Markle are 39 de ani, iar în 2018 a devenit soția prințului Harry. Cei doi au împreună un băiețel, iar Meghan a anunțat recent că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În ultimii trei ani, viața celor doi s-a schimbat complet. În 2020, cuplul și-a anunțat intenția de a se retrage din rolurile superioare din familia Regală. Decizia lor a fost una controversată și îndelung dezbătută în presa din întreaga lume. Iată câteva detalii picante din viața lui Meghan Markle și de ce, deși a renunțat la titlul regal, este și ea considerată o „prințesă a inimilor”.

Viața lui Meghan Markle

La scurt timp după ce Meghan Markle și Prințul Harry au făcut publică relația lor de dragoste, în 2017, presa internațională a luat la puricat toată viața viitoarei ducese de Sussex. Atunci, detalii picante din viața personală a acesteia au ieșit la iveală. Meghan era considerată „o simplă actriță cu doar câteva roluri” și a fost „acuzată” că nu ar fi chiar potrivită pentru rolul de soție a unui print.

Timpul a demonstrat însă altceva și în ciuda piedicilor care li s-au pus, cei doi și-au construit o viață de familie așa cum și-au dorit.

În timpul unui interviu acordat revistei Vanity Fair în septembrie 2017, Markle a vorbit în public pentru prima dată despre relația ei cu Prințul Harry.

„Suntem doi oameni care sunt cu adevărat fericiți și îndrăgostiți. Ne-am întâlnit în mare liniște, aproximativ șase luni înainte de a deveni o știre, și am lucrat în tot acel timp, iar singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor”, a spus ea atunci.

La începutul anului trecut, Prințul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au decis să devină independenți financiar și să renunțe la rolurile pe care le aveau în Familia Regală britanică.

Decizia lor a fost îndelung criticată, iar subiectul încă ține prima pagină a ziarelor internaționale. Cei doi au fost urmăriți pas cu pas, după ce au părăsit familia regală, iar viața lor s-a schimbat complet.

Detalii din viața lui Meghan Markle

Înainte de nunta cu prinul Harry, despre Meghan nu se știau prea multe lucruri, iar cel mai întâlnit dintre ele era acela că este o actriță, nu foarte cunoscută.

-Meghan Markle s-a născut în Los Angeles în 1981, la câteva zile după căsătoria ”de basm” a părinţilor lui Harry.

Așa arăta Meghan înainte de a deveni soția prințului Harry

– Markle a crescut în Hollywood de la vârsta de cinci ani, a fost educată la școli private

– a urmat mai târziu la Heart High School, o școală catolică privată de fete din Los Angeles

Cariera de actriță s-a întrerupt brusc

– Meghan Markle s-a căsătorit în 2011 cu producătorul de film Trevor Engelson. Cei doi au divorțat doi ani mai târziu

–  Meghan a apărut într-o serie de show-uri de televiziune şi filme, precum „Horrible Bosses”

– A devenit cunoscută pentru rolul ei principal Rachel Zane din serialul Suits, care continuă.

-Meghan Markle a renunțat la cariera de actriță atunci când a decis să facă parte din familia regală britanică.

-în ultima perioadă s-a spus chiar că Meghan ar putea să se întoarcă pe micul ecran și să revină la cariera de actriță.

-La vârsta de 11 ani, a susținut o campanie de succes pentru a face o companie să schimbe reclama difuzată de televiziune, pe care a privit-o ca find sexistă fost profilată de Linda Ellerbee pe Nick News.

-Markle a absolvit în 2003 la Universitatea Northwestern, în apropiere de Chicago.

-Soția prințului Harry a obținut atunci o diplomă de licență cu dublă specializare în teatru și studii internaționale.

Munca umanitară  a transformat-o într-o ”prințesă a inimilor”

Faptul că Meghan Markle s-a implicat în mai multe campanii umanitare, este un lucru mai puțin știut. De exemplu, ea a fost consilier pentru organizația internațională de caritate One Young World.

Ea a vorbit la summitul anual 2014 de la Dublin, pe teme de egalitate de gen și sclavia modern.

În 2014, ea a călătorit în Afganistan și Spania, ca parte a USO Președinte al Joint Chiefs of Staff Turism de Vacanță.

În 2016, Markle a devenit un ambasador global pentru World Vision Canada. A mers în Rwanda pentru Campania Apă Curată, și în India pentru a crește gradul de conștientizare a aspectelor privind femeile.

De asemenea, în 2016 Markle a participat din nou, la sumitul One Young World

Dezvăluiri făcute Meghan Markle şi prinţul Harry, la Oprah, la un an după ce și-au pierdut titlurile regale

În luna august 2020, Harry și Meghan s-au mutat la Santa Barbara, în California. În curând, vor deveni părinți pentru a doua oară.

„Am păstrat toată moştenirea pe care mi-a lăsat-o mama. Şi fără asta nu am fi reuşit. Ea a prevăzut evenimentele care s-au întâmplat şi am simţit cu adevărat prezenţa ei pe tot parcursul procesului.”, a spus prinţul Harry.

„Noi ne-am căsătorit cu 3 zile înainte de nunta televizată. Nimeni nu ştie asta, dar am chemat Arhiepiscopul şi i-am zis: uite, toată chestiunea asta, tot spectacolul este pentru lume, dar nou vrem propria uniune, doar între noi”, a mărturisit ducesa de Sussex.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”, a mărturisit soţia prinţului Harry.

„Da. Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”, a răspuns Meghan atunci când a fost întrebată dacă a avut gânduri de suicid.

Urmăriți Impact.ro și pe