Reacția lui Alexandru Cumpănașu, după ce a fost acuzat că nu are studii superioare. Detaliul neașteptat de care s-a legat pentru a se apăra

Claudiu Surmei 26.09.2019, 11:04
Reacția lui Alexandru Cumpănașu, după ce a fost acuzat că nu are studii superioare. Detaliul neașteptat de care s-a legat pentru a se apăra

Alexandru Cumpănașu a reacționat dur după ce ministrul Educației, Daniel Breaz, a afirmat că acesta nu ar avea diplomă de bacalaureat. Într-o postare pe contul personal de Facebook, unchiul Alexandrei Măceșanu îl acuză pe Breaz că în loc să fie preocupat de faptul că elevii nu au manuale, îl interesează mai mult ce studii are cel care dorește să devină președintele României.

Alexandru Cumpănașu a reacționat pe Facebook, după ce a fost acuzat că nu are studii superioare

Unchiul Alexandrei Măceșanu a publicat pe rețeaua de socializare o fotografie a unei copii xerox a diplomei de bacalaureat și a făcut acuzații dure la adresa ministrului Educației.

“Mizerie fără precedent a ministrului educației, pardon, a celui care se dă ministrul educației, în fapt, el uzurpând această calitate. În loc să se preocupe de faptul că peste 700.000 de copii din România nu au manualele până la această oră, că se apropie iarna și sunt sute de școli neaprovizionate cu lemne, consideră că cea mai importantă problemă a domniei sale e să mintă cu nerușinare, calomniindu-mă într-un mod ordinar. Penalul Breaz (care nu va mai fi deloc breaz după această postare) a îndrăznit să calomnieze un Prezidențiabil, mințind (probabil pentru că VOTCĂ – prietenii știu de ce) o țară întreagă.

Acest individ, o rușine a Guvernului României, a afirmat că nu aș deține diplomă de bacalaureat. O astfel de mârlănie se demontează așa: Băi, breazule, ai mai jos o fotografie a diplomei mele de bacalaureat. Ca să nu mai vorbim despre sutele de telefoane primite de colegii mei de la liceu cu care am râs pe seama nemerniciilor tale. Deci, eu am diploma de bacalaureat, da’ te informez că, în scurt timp, o să ai și tu O SURPRIZĂ.

P.S: Echipelor de consultanți ai contracandidaților mei (care prin activitatea lor dovedesc “că au cu două clase mai mult decât trenul”), le transmit că Prezidențiabilul Alexandru Cumpănașu nu poate fi intimidat cu astfel de ticăloșii diletante și, ar fi indicat pe viitor, să vă pregătiți “să pansați” rănile care vor urma”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe