Alexandru Cumpănașu, masterand fără diplomă de licență: ce răspunde când e întrebat ce facultate a absolvit – VIDEO

Ciprian Ioana 25.09.2019, 12:15
Alexandru Cumpănașu, masterand fără diplomă de licență: ce răspunde când e întrebat ce facultate a absolvit – VIDEO

Alexandru Cumpănașu, mediatizat intens în contexul tragediei din Caracal, este un personaj controversat și din punct de vedere al studiilor. El a fost întrebat ce facultate a absolvit, în condițiile în care susține că este masterand al unei „academii” din Elveția.

Alexandru Cumpănașu s-a recomandat, în contextul tragediei din Caracal, drept unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta despre care se crede că a fost ucisă de Gheorghe Dincă.

Marți, Biroul Electoral Central i-a validat candidatura la prezidențiale, considerând că a depus număru minim necesar de semnături, adică 200.000. Numai că tot reprezentanții Biroului Electoral Central au și depus o plângere penală pe numele lui pentru că la dosar ar fi fost depuse și semnături false.

Alexandru Cumpănașu nu a terminat o facultate: reacție nervoasă când e întrebat despre acest lucru

În ce domeniu activează asociația lui Alexandru Cumpănașu. Iată cu ce se ocupă și câți bani administrează

CV-ul lui Alexandru Cumpănașu este extrem de sărac la capitolul studii. El susține că a devenit masterand la o universitate din Elveția, instituție denumită ”Academia Regală din Elveția” .

Numai că Alexandru Cumpănașu nu a absolvit și o facultate.

Întrebat despre acest lucru, la Realitatea TV, Cumpănașu a avut o ieșire nervoasă și i-a numit pe cei cu diplome de la Spiru Haret ”proști”.

”Nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți prostii în România, la toate universitățile de doi lei. Foarte mulți dintre cei care au terminat la Spiru Haret în România sunt niște proști cu diplomă. Avem atâția proști cu diplomă în administrația publică și în România… Eu cred că un om care își termină un executive master are o pregătire mai bună, în afară, decât unul care vine și spune săru’mâna pe la decani și bagă șpagă la profesori.
Eu i-am călcat în picioare pe toți cei care au terminat Spiru Haret și care nu mai știu să scrie în limba română și pe cei care în loc să își facă treaba acolo, la universități, termină pe bandă rulantă tot felul de universități de doi bani”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Moderatoarea emisiunii, jurnalista Marinela Mititelu, l-a întrebat dacă are diplomă de Bacalaureat, iar răspunsul a fost pozitiv. Când a venit vorba și de diploma de facultate, însă, Cumpănașu a recunoscut că nu are.

În intervenția de la Realitatea TV, el i-a spus Marinelei Mititelu că are diplomă de BAC, dar nu și de licență/

”Nu doamnă, v-am explicat, m-am înscris la această Academie Regală din Elveția, la Executiv Master și termin acum, sunt masterand, da”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Urmăriți Impact.ro și pe