Reacția furibundă a lui Alex Velea după ce Antonia a fost jignită de Abi Talent. Ce i-a transmis acesta

Redacția IMPACT 31.05.2020, 18:33
Reacția furibundă a lui Alex Velea după ce Antonia a fost jignită de Abi Talent. Ce i-a transmis acesta

Alex Velea a tunat și a fulgerat, când a auzit cea mai nouă piesă marca Abi Talent. La fel precum cei din public, și artistul a constatat jignirile fără precedent, la adresa Antoniei. De aceea, artistul nu a mai rezistat și a răbufnit, iar acum s-a aflat ce părere are despre cele spuse de puștiul de 19 ani.

Reacția furibundă a lui Alex Velea după ce Antonia a fost jignită de Abi Talent

Deși se credea că scandalul izbucnit cu mai bine de un an în urmă dintre Alex Velea și Abi Talent s-a încheiat, iar cei doi au dat-o la pace, iată că tânărul a revenit și a făcut mai multe afirmații jignitoare. Pentru că nu a suportat una ca asta, iubitul Antoniei a decis să îi transmită lui Abi un mesaj cât se poate de curpinzător. Fostul concurent de la Asia Express a luat-o razna când a aflat că Abi a spus că băiețeii cu Antonia nu ar fi ai săi.

După o perioadă de tăcere, Alex Velea a reacționat foarte dur și i-a dat replica lui Abi. Scandalul făcut public dintre cei doi a luat amploare și mai mult. Adolescentul de 18 ani i-a transmis lucruri scandaloase artistului de 36 de ani. Acesta are doi băieței alături de Antonia, iar la rândul ei, artista mai are o fiica, din urma căsniciei cu Vincenzo Castellano. Fetița pe nume Maya a rămas în grija tatălui ei, fiind în Italia de foarte mulți ani.

Reacția furibundă a lui Alex Velea după ce Antonia a fost jignită de Abi Talent. Ce i-a transmis acesta
Alex Velea a avut o reacție furioasă, când a auzit ce a spus Abi Talent despre Antonia

Melodia lui Abi Talent, lansată la începutul săptămânii, i-a adus un număr record de vizualizări, pe YouTube. Până în momentul de față, piesa a strâns aproape 7 milioane de vizualizări. Cearta dintre puștiul care a recunoscut că are doar 8 clase, dar are o mare popularitate în mediul online, este departe de-a se fi încheiat.

„Și toată lumea știe că am stil italiano, Antonia io ti amo, semnat Abi Castellano/ V-ați da toată viața pentru-o zi din viața mea/Iau toate vedetele din țară la mișto/ Fac numai euro, zeci de mii de euro și fac muzică la mișto/ Frumoasa și bestia, Velea și Antonia/ Dar păcat că nu știm care dintre voi e femeia/ E timpul ca Velea să facă un test AND/ Să vedem dacă, pe bune, ăia sunt copiii lui”, sunt versurile lui Abi Talent, din piesa cu care l-a jignit pe artist.

Ce i-a transmis iubitul Antoniei

“În viață trebuie să ai bun simț și decență. Te mai cerți ba pe muzică, ba pe altele, dar nu te legi de familia omului. El s-a luat de familia mea, de nevastă, de copii, de tot ceea ce a putut. Antonia a suferit prea mult din acest motiv, deci nu am ce replică să dau unei asemenea persoane, educația vorbește de la sine. Am alte lucruri mai importante de făcut. Fiecare pasăre moare pe limba ei”, a transmis Alex Velea, pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe