EXCLUSIV. Antonia și Alex Velea nu sunt lăsați să se căsătorească. Vestea venită din Italia care le-a dat planurile peste cap

Alexandra Andrei 17.05.2020, 14:30

Antonia și Alex Velea plănuiau o nuntă restrânsă în vara acestui an, precum și botezul celor doi copii. Pandemia de coronavirus din Italia, care a ucis peste 40.000 de oameni până acum, le-a dat planurile peste cap și i-a obligat să anuleze marele eveniment.

De ce nu se pot căsători Antonia și Alex Velea

S-au îndrăgostit atunci când fiecare era implicat într-o altă căsnicie și fiecare a decis să renunțe la partenerul de acasă și să lupte pentru iubirea lor. Alex Velea a divorțat fără probleme de soția lui, Ana, iar Antonia l-a părăsit pe omul de afaceri italian, Vincenzo Castellano, cu care se luptă, însă, de ani buni în instanță pentru a obține divorțul, dar și custodia comună a fiicei lor, Maya.

Alex și Antonia au împreună doi băieți, Dominik și Akim, în vârstă de 6, respectiv 4 ani. Micuții au fost înregistrați în certificatele de naștere pe numele lui Vincenzo, iar Alex a fost nevoit să își dea în judecată iubita și să ceară test de paternitate. În vara anului trecut, instanța a stabilit că el este tatăl băieților, astfel că a și reușit să îi recunoscă și în acte.

Trecutul le dă, încă, bătăi de cap celor doi îndrăgostiți
Trecutul le dă, încă, bătăi de cap celor doi îndrăgostiți

Planificau o nuntă discretă!

Momentul a fost așteptat cu sufletul la gură de cei doi cântăreți, care nu și-au botezat până acum băieții, dorind ca fericitul eveniment să aibă loc în momentul în care Dominik și Akim vor purta numele de familie al tatălui lor. Astfel, anul acesta, Alex și Antonia planificau nunta și botezul băieților, însă planurile lor au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Nu, nu pentru că bisericile și starea civilă s-a închis, ci pentru că instanțele și-au suspendat activitatea. Nu cele din România, ci din Italia. Motivul? Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în Italia, acolo unde s-a născut și fiica lor. De aceea, procesul de divorț și cel de custodie se desfășoară acolo și nu în România.

Instanța urma să se pronunțe în primăvara acestui an, însă pandemia de coronavirus din Italia, care a provocat o adevărată tragedie, ucigând peste 40.000 de suflete, a amânat toate procesele aflate pe rol. Astfel, cântăreța trebuie să mai rămână măritată cu omul de afaceri cel puțin până în toamnă.

Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...