Reacţia fiului Mirelei Vaida când a văzut ce se întâmplă cu prezentatoarea, în direct. „A vrut să te rănească”

Ana Anitoiu, Ionuț Vieru 22.03.2021, 21:53

Mirela Vaida a explicat cum a reacționat unul dintre fiii ei, după ce a văzut cum prezentatoarea a fost atacată în platoul emisiunii ”Acces Direct”. Băiatul se uita la televizor atunci când o femeie  complet dezbrăcată a aruncat cu un bolovan către ea.

Care a fost reacția fiului Mirelei Vaida când a văzut ce se întâmplă cu prezentatoarea

Mirela Vaida a povestit, în ediția de luni a emisiunii ”Acces Direct”, că fiul ei a văzut ce s-a întâmplat în ediția în care avut loc atacul și că a avut o întrebare. Apoi, când a ajuns acasă, prezentatoarea a preferat să îi spună o altă variantă copilului ei.

”Băiețelul meu Vladimir era la televizor în acel moment l-a întrebat pe tati…mami da de ce n-ai fugit din fața femeii ăleia care era dezbrăcată, de ce n-ai fugit când a vrut să te rănească. I-am spus ca a fost o joacă, doar ne-am jucat puțin”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Reactia fiului Mirelei Vaida cand a vazut ce se intampla cu prezentatoarea, in direct.
Mirela Vaida

Mirela Vaida, în lacrimi la ”Acces Direct”

De asemenea, Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi la ”Acces Direct”, luni, spunând că îi mulțumește lui Dumnezeu că nu a avut loc o tragedie. Prezentatoarea a precizat că deși multe persoane cred că a fost o făcătură, părinții ei își fac griji pentru ea, iar ea vrea să-și apere viața pentru cei trei copii pe care îi are.

“Am crezut că sunt mai puternică, dar nu sunt. Sunt foarte afectată de cele întâmplate. Nici nu am vrut să mă machiez astăzi. Vreau să le mulţumesc celor de acasă pentru susţinere. Este fără precedent ce s-a întâmplat. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt aici, că nu s-a întâmplat ceva cu adevărat dramatic. Sunt foarte mulţi oameni care cred că e o făcătură, nu mă interesează acest lucru, fiecare e liber să creadă ce vrea. Mi se pare un scenariu diabolic, mă doare că cineva doreşte răul cuiva. Părinţii mei îşi fac mari griji pentru mine, am trei copii mici. Nu confundaţi omul cu prezentatorul! Noi doar prezentăm nişte fapte. Faceţi ce vreţi în online, dar nu fizic. Vreau doar să îmi apăr viaţa pentru cei trei copii pe care îi am”, a spus Mirela Vaida, printre lacrimi.

Ce a hotărât Mirela Vaida după incident

Mirela Vaida a luat o hotărâre pentru a-și proteja familia, în urma atacului din platoul emisiunii ”Acces Direct”. Prezentatoarea a decis să depună o plângere penală pentru tentativă de omor la Secția 4 de Poliție din Capitală. În cazul în care se va dovedi că agresoarea avea discernământ în momentul comiterii faptei, femeia în vârstă de 40 de ani ar urma să petreacă ani buni la închisoare. Mai multe detalii, AICI!

”Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct. După cum vedeți, avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbrăcată fix in momentul în care eu am ieșit pe porți, deci a făcut firul acestui atac foarte bine şi țipa: «Să îmi dai banii». M-am interesat şi colegii nu ştiu cine este această doamnă. Am chemat poliția, am luat un calciu să pot să mă calmez şi sunt în şoc realmete. Îmi este frică pentru viaţa mea”, spunea Mirela Vaida imediat după producerea nefericitului eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...