Cum arăta Mirela Vaida pe când avea puțin peste 20 de ani

Daria Petrescu 13.02.2021, 08:57
Cum arăta Mirela Vaida pe când avea puțin peste 20 de ani

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv. Este actriță, interpretă și mamă a trei copii, cu o căsnicie de invidiat. A debutat în urmă cu 20 de ani, într-o trupă de fete cu un succes impresionant la acea vreme, însă, de-alungul anilor, Mirea Vaida s-a implicat în numeroase proiecte de teatru sau televiziune, reușind să devină un îndrăgit om tv. Puțini sunt însă, cei care știu cum arăta vedeta pe vremea când era artista în trupa HORA.

Cum arăta Mirela Vaida pe când avea puțin peste 20 de ani

Mirela Vaida a studiat Dreptul, vrând să devină avocat, însă, a renunțat la această meserie pentru a deveni un artist de succes.

Mirela Boureanu (pe numele de fată) era o interpretă la debut, în 2002, iar iubitul ei era cunoscut la acea vreme. Este vorba despre Claudiu POpescu membru fondator al trupei No-Name, în mare vogă pe atunci.

Cei doi au fost destul de discreți în privința relației lor, care nu a durat prea mult însă. Mirela avea doar 20 de ani, participase la mai multe festivaluri de muzică şi tocmai devenise membră a trupei de fete Ho-Ra.

Mirela Vaida (prima din stânga)

Ulterior, Mirela Vaida a cântat și în trupa D’Or, în care interpreta tot melodii cu accente folclorice.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie.

Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal.

Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Boureanu Vaida.

Mirela Vaida are trei copii

În prezent, Mirela Vaida are o carieră de succes și este o femeie împlinită pe plan personal. Este căsătorită și are trei copii. Soțul vedetei este Alexandru Vaida, directorul unei companii, care călătorește destul de mult prin țară.

Chiar dacă nu îi place să fie în centrul atenției, Mirela Vaida mai ublică uneori imagini pe contul de socializare, în care apare alături de soțul și cei trei copii.

Mirela Vaida are o relație foarte frumoasă și cu soacra ei, care a locuit o vreme în casa familiei, pentru a o ajuta pe prezentatoarea Acces Direct, cu cei trei copii.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează.

E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, a spus Mirela Vaida, potrivit viva.ro.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe