O altă vedetă din România rupe tăcerea, după ce Mirela Vaida a fost atacată, la Acces Direct. “Şi pe mine”

Stan Filon 22.03.2021, 18:23
O altă vedetă din România rupe tăcerea, după ce Mirela Vaida a fost atacată, la Acces Direct. “Şi pe mine”

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces direct, de la Antena 1, a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost atacată cu o piatră, în direct, de o femeie dezbrăcată care a pătruns în studioul emisiunii. Nu este singura vedetă din România care și-a văzut moartea cu ochii!

O altă vedetă de televiziune spune că a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacată de un necunoscut

Adriana Bahmuțeanu a povestit de curând că și ea a fost victima unei persoane necunoscute, așa că înțelege perfect prin ce a trecut Mirela Vaida și i-a transmis un mesaj de încurajare. ”Din păcate aceasta este situația în România (…) Sunt pericol public (…) Îmi pare extrem de rău pentru ce i s-a întâmplat Mirelei Vaida, dar gândiți-vă că ținta lor, ei se uită la televizor și își pun targetul pe câte o vedetă TV sau pe câte un artist. Ținta lor sunt persoanele publice.

Noi, persoanele publice, cum ne putem apăra?! (…) Și pe mine m-a atacat un nebun într-o farmacie, acum câțiva ani. Nu s-a întâmplat absolut nimic! A reușit să fugă, l-au imoblizat doi pensionari. Dacă mă omora sau îmi scotea un ochi plătea cineva?”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu la un post de televiziune.

O alta vedeta de televiziune spune ca a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost atacata de un necunoscut
O alta vedeta de televiziune spune ca a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost atacata de un necunoscut

Mirela Vaida depune plângere penală pentru tentativă de omor

Mirela Vaida a spus că va depune plângere pentru tentativă de omor împotriva femeii care a intrat pur și simplu în platoul emisiunii de la Antena 1 și a aruncat cu un bolovan în direcția prezentatoarei de televiziune. Femeia a fost imobilizată, într-un final, de colegii de platou ai Mirelei Vaida și a fost chemată poliția. Oamenii legii au constatat că agresoarea mai avea câțiva bolovani în sacoșa cu care  a venit spre platoul Antenei 1.

Printre vedetele care i-au transmis un mesaj de susținere Mirelei Vaida se numără și Simona Gherghe, buna sa prietenă. Aceasta a văzut imaginile șocante și nu i-a venit să creadă. Le-a transmis un mesaj și celor care spun că totul a fost regizat.

”Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake, le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților. Nu te pui cu mintea unui om bolnav.

E groaznică scena și da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii. Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. Și mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întodeauna”, a transmis Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI