Mirela Vaida, traumatizată. Cum a apărut prezentatoarea, azi, la Acces Direct: “Vreau să trăiesc pentru copiii mei”

Ana Anitoiu 22.03.2021, 17:17

Mirela Vaida a făcut o declarație tulburătoare luni, 22 martie, la ”Acces Direct”, după ce într-o altă ediție a emisiunii o femeie a intrat complet goală în platou și a încercat să o lovească cu o cărămidă. Moderatoarea a izbucnit în lacrimi și a spus că vrea să trăiască pentru copiii ei și că incidentul a afectat-o foarte mult, deși multe persoane cred că totul a fost o făcătură.

Ce a spus Mirela Vaida, la Acces Direct

Plângând, Mirela Vaida a spus că îi mulțumește lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat ceva cu adevărat dramatic. Moderatoarea a precizat că părinții ei își fac griji pentru ea și că are trei copii mici, pentru care vrea să își apere viața.

Mirela Vaida, traumatizata. Cum a aparut prezentatoarea, azi, la Acces Direct:
Mirela Vaida

“Am crezut că sunt mai puternică, dar nu sunt. Sunt foarte afectată de cele întâmplate. Nici nu am vrut să mă machiez astăzi. Vreau să le mulţumesc celor de acasă pentru susţinere. Este fără precedent ce s-a întâmplat. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt aici, că nu s-a întâmplat ceva cu adevărat dramatic. Sunt foarte mulţi oameni care cred că e o făcătură, nu mă interesează acest lucru, fiecare e liber să creadă ce vrea. Mi se pare un scenariu diabolic, mă doare că cineva doreşte răul cuiva. Părinţii mei îşi fac mari griji pentru mine, am trei copii mici. Nu confundaţi omul cu prezentatorul! Noi doar prezentăm nişte fapte. Faceţi ce vreţi în online, dar nu fizic. Vreau doar să îmi apăr viaţa pentru cei trei copii pe care îi am”, a spus, printre lacrimi, Mirela Vaida.

Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct

După ce a atacat-o pe Mirela Vaida în direct, agresoarea a fost imobilizată de polițiști. La acel moment, femeia nu s-a putut face înțeleasă. Ea îi strigase moderatoarei ”dați-mi banii”. A fost dusă în urma incidentului la Spitalul de Psihiatrie “Alexandru Obregia” din București.

Cu toate acestea, oamenii legii au reușit să o identifice pe această femeie. Agresoarea Mirelei Vaida are vârsta de 40 de ani și este originară din Iași. Imediat după ce a fost atacată, prezentatoarea TV a spus că de ceva vreme este amenințată pe internet de o persoană care se recomandă a fi Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Aceasta i-a spus că o va omorî, pentru că din cauza ei ar fi ajuns în spatele gratiilor.

Ce decizie a luat Mirela Vaida după incident

În urma acestui atac ce a speriat-o foarte tare, Mirela Vaida a luat o decizie pentru a-și proteja familia și pentru a-și face dreptate. Ea a hotărât să depună plângere penală pentru tentativă de omor la Secția 4 de Poliție din Capitală. Conform legii, dacă se va dovedi că agresoarea avea discernământ în momentul comiterii faptei, femeia de 40 de ani ar urma să petreacă ani buni la închisoare.

”Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct. După cum vedeți, avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbrăcată fix in momentul în care eu am ieșit pe porți, deci a făcut firul acestui atac foarte bine şi țipa: «Să îmi dai banii». M-am interesat şi colegii nu ştiu cine este această doamnă. Am chemat poliția, am luat un calciu să pot să mă calmez şi sunt în şoc realmete. Îmi este frică pentru viaţa mea”, spunea Mirela Vaida imediat după producerea nefericitului eveniment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI