Reacția Andreei Bălan când și-a întâlnit fostul iubit. Puțină lume se aștepta la un astfel de gest

Badea Violeta 12.11.2022, 10:31

Andreea Bălan și fostul său iubit au avut parte de o întâlnire neașteptată. Cei doi s-au întâlnit în cadrul unui eveniment, unde și-au făcut apariția mai multe nume sonore din lumea showbiz-ului autohton. Cum a reacționat cânăreața când l-a văzut pe bărbat? Ei bine, gestul acesteia spune totul despre ce simte!

Andreea Bălan, întâlnire neașteptată cu fostul său iubit

De curând, la un eveniment monden din Capitală, Andreea Bălan şi fostul său iubit, Tiberiu Argint, au dat nas în nas. Acesta era prezent acolo alături de sora sa, Sonia Argint.

Cântăreața s-a cuplat cu Tiberiu Argint, la puțin timp după separarea de George Burcea, fostul său soț. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți și fericiți împreună, însă, în cele din urmă, au decis să se despartă.

Miercuri, pe data de 9 noiembrie, Andreea Bălan şi Tiberiu Argint s-au reîntâlnit. Pe toată durata evenimentului, blondina l-a evitat pe fostul său partener. Cei doi nu au schimbat niciun cuvânt și s-au comportat precum doi străini, deși au trecut de mai multe ori unul pe lângă celălalt.

Mai mult, cântăreața a trecut, la un moment dat, pe lângă fratele Soniei Argint de mână cu un alt bărbat, cel mai probabil unul dintre organizatorii evenimentului.

Citește și Motivul pentru care Andreea Bălan și-a retras fetițele de la școala privată. Artista a luat această decizie după ce micuțele i-au făcut o dezvăluire!

Andreea Bălan, planuri după despărțirea de Tiberiu Argint
Tiberiu Argint și Andreea Balan

Andreea Bălan, despre o nouă relație

După eșecurile pe care le-a avut în dragoste, Andreea Bălan pare hotărâtă să fie mai selectivă de acum încolo și nu dorește să se mai arunce imediat într-o relație de durată. Totuși, vedeta aşteaptă cu sufletul la gură ziua în care își va găsi jumătatea. Ea precizează că nu are ziduri, deși a suferit mult.

„Când o să fie ceva foarte adânc, profund și voi fi foarte sigură, probabil că voi spune sau pur și simplu mă veți vedea. Mă concentrez foarte mult pe creșterea Elluței și a Clăriței. Tot timpul am curaj să iubesc.

Eu mă îndrăgostesc. Destul de des. Mie îmi place să iubesc și sunt foarte deschisă iubirii, mai ales acum, de când sunt pe această cale spirituală. Eu sunt foarte deschisă, în general, să învăț, și sunt foarte deschisă la iubire.

Cu toții suferim din dragoste, cu toții plângem, cu toții ne ridicăm apoi o luăm de la capăt, iar ne îndrăgostim. Aleg să nu am ziduri, deși am suferit. Aleg să mă îndrăgostesc și să iubesc. Îmi place să fiu îndrăgostită”, a spus cântăreața într-unul dintre vlogurile sale de pe Youtube.

Citește și Andreea Bălan, surprinsă în tandrețuri cu un coleg de breaslă. Artistul cu care vedeta s-a sărutat direct pe scenă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...