Reacția adorabilă a prințului Louis după aflarea veștii că străbunica sa a murit. Kate a dezvăluit discuția emoționantă cu micuțul

Ioana Bucur 12.09.2022, 09:42
Reacția adorabilă a prințului Louis după aflarea veștii că străbunica sa a murit. Kate a dezvăluit discuția emoționantă cu micuțul

O întreagă planetă este martora suferinței unei familii. Sâmbătă, Prințul William și Kate Middleton au ieșit în fața Palatului Buckingham pentru a mulțumit celor prezenți pentru sprijinul arătat după decesul Reginei Elisabeta a II-a. În timp ce primea condoleanțe din partea mulțimii, Kate a dezvăluit care a fost reacția Prințului Louis la aflarea veștii că străbunica sa a murit.

Cum a reacționat Prințul Louis când a aflat despre moartea străbunicii sale

Au fost momente încărcate cu emoții puternice sâmbătă. William și Kate Middleton, care acum au devenit Prințul și Prințesa de Wales, au apărut în fața Castelului Windsor pentru a admira omagiile lăsate de oameni pentru Regina Elisabeta a II-a. Cuplul a fost însoțit de Prințul Harry și Meghan Markle.

S-a lăsat tăcerea în minutele în care cei patru au privit mesajele și florile lăsate la poarta castelului. Apoi, cele două cupluri au vorbit cu mulțimea adunată, timp de 40 de minute, fiind primiți cu aplauze și căldură, moment de a adus o dezvăluire inedită.

În timpul discuțiilor cu oamenii, Kate Middleton a dezvăluit care a fost reacția adorabilă a prințului Louis, fiul ei cel mic, după aflarea veștii că străbunica sa murise. Primul instinct al băiețelului a fost să își consoleze mama, spunându-i că acum „bunica” este din nou cu „bunicul”.

„Louis a fost atât de drăguț! Mi-a spus: Mami, nu îți face griji. Cel puțin acum este cu bunicul”, le-a povestit Catherine, noua Prințesă de Wales, celor din public.

Au fost câteva zile pline de evenimente majore pentru cei trei copii ai cuplului. Miercuri, cu doar o zi înainte de moartea suveranei, George, Louis și Charlotte au început cursurile la o școală nouă. Prinții și Prințesa învață acum la școala privată Lambrook, după ce familia şi-a mutat reşedinţa de la Palatul Kensington din Londra într-o casă nouă pe moşia Castelului Windsor.

Reacția adorabilă a prințului Louis după aflarea veștii că străbunica sa a murit. Kate a dezvăluit discuția emoționantă cu micuțul
Sursa foto: Facebook/The Royal Family

Ce decizie au luat William și Kate Middleton pentru cei trei copii

Mutarea a fost făcută tocmai pentru a le putea oferi copiilor o educație cât mai aproape de cea normală.

„Este o decizie pe care cei doi părinţi au luat-o pentru a le oferi copiilor un start în viaţă normal pe cât posibil. Au vrut să le poată oferi lui George, Charlotte şi Louis puţin mai multă libertate decât în ​​centrul Londrei”, a explicat o sursă apropiată cuplului, citată de agenţia Press Association.

Duminică, după ce a primit titlul de Prinț de Wales, William a declarat că este o onoare pentru el și pentru soția sa să servească Țara Galilor „cu umilință și mare respect”.

„Prinţul şi prinţesa aşteaptă cu nerăbdare să sărbătorească istoria şi tradiţiile mândre ale Ţării Galilor, precum şi un viitor plin de promisiuni.

Ei vor căuta să se ridice la înălţimea contribuţiei mândre pe care membrii familiei regale au adus-o în anii trecuţi”, a transmis Palatul Kansington.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...