Numele pe care îl are Kate Middleton. Puţini ştiu că o cheamă aşa, de fapt

Ioana Bucur 01.08.2022, 08:36

„Catherine”, „Kate” sau „ducesa de Cambridge”. Este cunoscută și admirată în întreaga lume, dar și studiată la fiecare pas, de la gesturi, modul în care interacționează cu cei trei copii ai săi, până la felul în care își aranjează părul. Cu toate că viața ei pare o carte deschisă, puțini știu care este numele pe care îl are Kate Middleton. Soția prințului William îl folosește doar în anumite ocazii.

Numele pe care îl folosește Kate Middleton

Era studentă când viața ei s-a schimbat complet, în momentul în care s-a îndrăgostit de un prinț. De când a devenit, oficial, iubita Prințului William, fiecare mișcare a sa a fost urmărită de presa din Marea Britanie și analizată la sânge. Kate Middleton a înțeles că a intra în familia regală britanică vine la pachet cu o listă lungă de obligații și a reușit nu doar să și le însușească, ci a câștigat rapid inimile englezilor.

S-a căsătorit și a devenit mamă, de trei ori, cele mai importante momente din viața oricărei femei, doar că nu s-a putut bucura de ele în intimitatea familiei sale, milioane de oameni fiind martori.

Cu toate că duce o viață cât se poate de publică, se pare că ducesa de Cambridge mai are câteva secrete. Recent, unul a fost scos la lumină de jurnaliștii de la  The Mirror.

Numele pe care îl are Kate Middleton. Puţini ştiu că o cheamă aşa, de fapt
Kate Middleton și Prințul William

„Asta se întâmpla în primii ani ai căsătoriei ei cu Prințul William”

Este vorba despre un nume secret pe care Kate Middleton îl folosește doar în anumite ocazii, atunci când nu vrea să fie recunoscută. Prima oară când a apelat la el a fost în urmă cu ceva ani, când nu a putut să plătească un articol de îmbrăcăminte pentru că își uitase geanta. Rușinată, a cerut persoanei de la casă să îl rezerve, spunând că o cheamă „Mrs Cambridge”.

Se întâmpla în primii ani ai căsniciei sale cu Prințul William, în perioada în care acesta era staționat în Anglesey, în Țara Galilor, în cadrul RAF.

„El [Bucky] a fost mulțumit cu asta, dar apoi a scos un pix și a cerut numele ei. Asta se întâmpla în primii ani ai căsătoriei ei cu Prințul William”, declara o sursă la vremea respectivă pentru The Mirror.

Vrând să fie mai aproape de soțul ei, Kate Middleton a închiriat o cabană din apropiere. Ducesa era adesea văzută de locuitori trecând pe la magazinele din zonă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...