Reacția acidă a lui Mircea Badea după lansarea cărții prințului Harry. „Îmi vine să cer eu ordin de protecție”

Anca Manolica 11.01.2023, 09:01
Reacția acidă a lui Mircea Badea după lansarea cărții prințului Harry. „Îmi vine să cer eu ordin de protecție”

Autobiografia prințului Harry, „Spare”, a fost pusă în vânzare marți, 10 ianuarie, dar ea a stârnit controverse cu mult timp înainte de a fi lansată oficial, așa cum era de așteptat, de altfel. Cititorii dornici au luat cu asalt librăriile și site-urile pe care se poate face comandă pentru a fi siguri că prind un exemplar cu dezvăluirile intime despre familia regală britanică. Iată ce l-a enervat pe Mircea Badea.

Mircea Badea, după ce cartea prinţului Harry a fost lansată

După multe interviuri TV și scurgeri de informații, cartea prințului Harry a fost pusă oficial în vânzare. Aceasta a atras atenția întregii lumi prin dezvăluirile ducelui de Sussex despre luptele personale și acuzațiile aduse altor membri ai familiei regale, inclusiv tatălui său, regele Charles al III-lea, mama vitregă, Camilla, și fratelui mai mare, William.

Cartea de memorii se află deja în topul celor mai bine vândute cărți în Marea Britanie de către retailerul online Amazon, după zile de dezvăluiri care au ținut capul de afiș în urma unor scurgeri de informații.

Memoriile de 410 pagini, care dezvăluie conflictele și tensiunile personale din interiorul palatelor regale, prezintă versiunea prințului Harry despre cum a crescut și apoi s-a certat cu familia regală. Până în prezent, Palatul Buckingham și Palatul Kensington nu au oferit o reacție.

Cartea prințului Harry
Cartea prințului Harry

„Îmi vine să cer eu ordin de protecție”

Mircea Badea nu a rămas neutru în fața acestui mare val de reacții după lansarea cărții și a avut un comentariu total neașteptat. Prezentatorul TV spune că nu mai știe „cum să se ascundă” de Meghan Markle și de prințul Harry, având în vedere că doar despre ei se vorbește în ultima perioadă.

„Doamne! E clar că am fost un nenorocit într-o viață anterioară pentru nu știu cum să mă ascund de ăștia doi. Deci ăsta și cu nevastă-sa nu ai cum să te ascunzi de ei. Am senzația de multe ori că stau cu ei în casă. Adică îmi vine să cer eu ordin de protecție, de restricție.

Nu mai pot cu ăștia doi! Am înțeles, sunt extraordinar de traumatizați, totul e o nenorocire. Să nu mai pomenim de bătaie. Cine sunt ăștia, cu ce se ocupă ei? Ce știu ei să facă? Da, deci iată sunt autori de succes. Perfect, gata, am rezolvat cazul”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Reamintim faptul că, pe lângă cartea Spare, prințul Harry și Meghan Markle au mai realizat și un documentar pe Netflix în care vorbesc despre viața din familia regală, dar și ce a urmat după plecarea lor.

Citește și: Talibanii încep războiul cu Prințul Harry. După dezvăluirea că a ucis 25 de oameni în Afganistan. „A fugit în palatul bunicii sale”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...